עוגותרולדות

רולדת וניל רכה לשבת

רולדת וניל רכה לשבת – רולדה רכה ויפייפיה מפוצצת קצפת וניל עשירה ומפנקת. עוגה שלא רק נראית מדהים, גם הטעם לא ייאמן. מתכון רולדה לשבת, פשוט וקל והכי חשוב,גונבת תמיד את ההצגה. רולדת וניל נימוחה ועסיסית, טרייה ומתוקה, נסו עכשיו!

מתכון באדיבות:  פרח שחימוב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: רולדת וניל רכה לשבת

מצרכים ואופן הכנת הבלילה

ארבע ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
1/2 חצי כוס שמן
שקית אבקת אפיה אחת
כוס קמח מנופה
…………………………..
להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף תפוח.
אחר כך נוסיף את כל שאר המצרכים שנותרו (כולל החלמונים) ונקציף על מהירות איטית עד שלא נשארו גושים.
אופים על חום 180 מעלות כ 10-15 דקות.
אחרי שהעוגה מוכנה נתחיל בעדינות לגלגל אותה לרולדה (יחד עם נייר האפיה) לפני שממלאים אותה בקצפת
ואחרי שתי דקות נחזיר אותה לצורתה המקורית וניתן לה להתקרק עד הסוף.


מצרכים ואופן הכנה הקרם

להכנת הקרם:

500 מ”ל שמנת צמחית.
3 כפות גדושות של אינסטנט פודינג וניל.

(ממליצה על שכבה דקה של ממרח לוטוס ומעל זה את הקצפת וניל)

שאלות ותשובות

שאלה: באיזה כוס מדידה השתמשת בהכנת המתכון?
תשובה: כוס חד פעמית לשתייה חמה.

שאלה: השכבה הפנימית של העוגה מה זה ומעל העוגה זה קצפת?
תשובה: ממרח לוטוס וקצפת בפנים, מעל גם קצפת.

שאלה: את שמה החלבונים על שאר המוצרים בצורת כיפול או שלא משנה?
תשובה: לא מחייב, שמתי את שאר המצרכים על הקצפת של החלבונים והקצפתי לאט.

שאלה: איך גלגלת את העוגה?
תשובה: העוגה יוצאת מלבנית שטוחה. אחרי שמוציאה מהתנור תתחילי לגלגל אותו פשוט עם הנייר האפיה,תשאירי אותו כמה דק ואחכ תחזירי אותו לצורה המקורית שהייתה. אחרי שהתקרר שמה את הקצפת והמררח לוטוס ושוב מגלגלת אותו דבר רק בלי הנייר אפיה.

שאלה: הקרם זה שמנת מתוקה, אינסטנט וניל וכוס חלב?
תשובה:אפשר כמו שאמרת כן. אישית הכנתי את העוגה פרווה, בלי חלב, ורק עם רק קצפת צמחית ופודינג.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

 

עוד מתכונים מבוקשים:

רולדת וניל

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

תגובות 3

  1. איזה תבנית מלבנית אפשר להשתמש באיזה קוטר? חד פעמית /תבנית תנור?

    1. תבנית של התנור, לשים נייר אפיה ומעליו לעשות צורה מלבנית, בהלצחה!

    2. להתשמש בתבנית של התנור, לשים נייר אפיה ומעליו לעשות צורה מלבנית, בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker