עוגת טורט גבינה קלה להכנה, לבחוש הכל יחד לאפות ולהנות. מתכון עוגת גבינה בחושה רוצים שיהיה אפילו עוד יותר אוורירית? תוסיפו כף קורנפלור ותגידו ביי ביי לעוגות גבינה דחוסות. בואו נתחיל!

מתכון באדיבות: רחלי מרקו כהן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת טורט גבינה קלה להכנה

מצרכים 

עוגת טורט גבינה
ארבע ביצים
כוס וחצי קמח
אבקת אפייה
כוס סוכר
חצי כוס שמן
250 גרם גבינה לבנה
אחד שמנת חמוצה
כף גדושה קורנפלור

אופן הכנה 

  • להקציף את החלבונים עם הסוכר
  • לערבב טוב את שאר המצרכים היטב
  • להוסיף בתנועת עטיפה את הקצף
  • לשפוך את הבלילה לתוך תבנית 24 משומנת היטב.
  • לאפות בתנור על חום 180 מעלות. (יש לזכור שזמן האפייה מתנור לתנור משתנה)
  • בהצלחה ובתיאבון!

 

שאלות ותשובות

שאלה: החלמונים לא בשימוש? תודה רבה.
תשובה: בטח שכן, מערבבים אותם עם הגבינה והשמנת.

שאלה: איך עשית את הציור מלמעלה?
תשובה: עם זה. קניתי ממקס סטוק. הדוגמה למטה ואז הופכים את העוגה.

שאלה: נראית מעולה!, כמה זמן בערך? כמו עוגה רגילה 45 דקות? והנחת על תבנית מים?
תשובה: ענת סיבוני לא צריך תבנית מים, בדיוק כמו עוגה רגילה, בדקתי עם סכין לראות שהיא אפויה והוצאתי, אחרי שהתקררה במקרה שלי הפכתי לצלחת הגשה.

שאלה: אפשר בלי שמן להכין?
תשובה: בלי שמן תצא מאוד דחוסה אבל עדיין אכילה.

עוד מתכונים מבוקשים:

 

עוגת טורט גבינה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!