Advertisements
קינוח כוסות קדאיף הטרנד החם ביותר של הקיץ, הם פשוטים וקלים להכנה, גונבים את ההצגה ובעיקר הכי חשוב שהם קלים להכנה וטעימים ברמות. מתכון מרשים ויפה בקלי קלות שירשים אפילו את האורחים הקשים ביותר!
 

מתכון באדיבות: דורית אלישע  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

Advertisements

מתכון: קדאיף בכוס קל להכנה

מצרכים 

500 גר אטריות קדאיף
100 גר חמאה
1 כוס סוכר +2 כפות
נייר אפייה
מים
לימון
3 שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
אינסטנט וניל
דובדבנים מסוכרים


אופן הכנה 

  • נפשיר את האטריות .
  • נחמם תנור לחום 170 מעלות .
  • נניח נייר אפייה על תבנית תנור ונפזר את האטריות.
  • נמיס חמאה ולצקת על האטריות + שתי כפות סוכר.
  • לערבב היטב.
  • לאפות להזהבה עם ערבוב מדי פעם ולצנן .

סירופ –

  • 1 כוס סוכר .
  • 3/4 כוס מים.
  • 3 טיפות לימון .
  • נרתיח וננמיך להבה לעוד עשר דקות.
  • לצקת על האטריות הקרות ולערבב.
  • נקציף 3 שמנת מתוקה עם 3 כפות אבקת סוכר ו-2 כפות אינסטנט וניל.

נסדר בכוסות הגשה:

  • חצי כוס אטריות ולזלף מעל קצפת
  • לפזר מעל אטריות ולקשט עם דובדבנים מסוכרים
  • (אם אתם מכינים את הקדאיף בתבנית אז יספיק רק 2 שמנת מתוקה)
Advertisements

שאלות ותשובות

שאלה: הי לא הבנתי את מה להפשיר? צריך להרתיח ולצנן ולהכניס לתנור?
תשובה: אילנה מנדה להפשיר את האטריות הקפואות במקרר

שאלה: לכמה כוסות הכמות הזאת מספיקה?
תשובה: תלוי בגודל הכוסות לפחות 20 ויותר.

שאלה: איפה קונים את המקרונים או איך קוראים לזה מה שאת עשית?
תשובה: בכל סופר במקרר של הבצקים הקפואים, קוראים לזה אטריות קדאיף.

שאלה: מישהי יכולה לצלם את האריזה של האיטריות?
תשובה:  שרון סטולרו-כהן לכל חברה יש אריזה שונה רשום על האריזה מדריך.

שאלה: מאיפה הכוסות האלה?
תשובה: שושי אלימלך חנות כלים חד פעמיים.

 
עוד מתכונים מבוקשים:


Advertisements

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements