עוגיות

עוגיות חלבה פריכות ונחטפות

עוגיות חלבה – מתכון עוגיות פריכות ונחטפות טעם גן עדן שמניחים על השולחן והן נעלמות, עוגיות חלבה פריכות שלא תפסיקו לנשנש. עוגיות ממרח חלבה שחובה לנסות!

מתכון באדיבות:  אורה ארגוב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגיות חלבה פריכות ונחטפות

מצרכים ואופן הכנה 

1 מחמאה רכה.
1 כוס אבקת סוכר.

  • נקציף לשתי דקות
  • ולהוסיף:

חלמון אחד
שתי כוסות וחצי קמח
חצי כוס קורנפלור.
כפית  אחת תמצית וניל.
חצי שקית אבקת אפייה.

  • נלוש טוב טוב (הבצק אמור להיות גמיש וקטיפתי אם הוא דביק להוסיף מעט קמח)
  • נעטוף את הבצק בניילון נצמד, ונכניס למקרר לפחות שעה מכיוון שנוח יותר לעבוד איתו כשהוא קר.
  • נקמח משטח עבודה, נרדד דק לא מדי
  • נקרוץ עוגיות עם הקורץ של עוגיות ונחלק לאותה כמות עוגיה סגורה ועוגיה עם חור
  • נאפה עשר דקות על חום 180מעלות
  • נקרר את העוגיות ולמרוח ממרח חלווה (אפשרות לריבה גם)
  • על החלק השלם לשים מעל את עוגיית החור ונבזוק אבקת סוכר מעל. בהצלחה ובתיאבון!


עוגיות חלבה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker