Advertisements
|
מתכון עוגת גבינה של פעם עם טעם של גן עדן! אין עוגת גבינה כזאת בעולם! בלי קורנפלור, בלי פודינג ובלי שום כלום. רק 3 כפות קמח וגבינות. עוגת גבינה נמסה בפה שרק מי שיטעם מבין!
 

מתכון באדיבות: הגר דהן  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

Advertisements

מתכון: עוגת גבינה של פעם

מצרכים ואופן הכנה 

  • 6 חלבונים עם כוס וחצי בסוכר בהקצפה טובה
  • לקחת קערה אחרת ולשים:
    3 גבינה 9 אחוז של 250
    1 שמנת חמוצה
    חצי כוס סוכר
    1 סוכר וניל
    3 כפות קמח
    6 חלמונים
  • לטרוף במטרפה
  • להעביר בצורת קיפול את הקצף הלבן לבלילה של הגבינה..
  • לחמם מראש תנור על חום 190
  • מעל התחתית של התנור להכין תבנית עם מים 
  • לשמן ממש עדין תבנית 26 
  • לשפוך את הבלילה לתבנית
  • לאפות במשך 10 דקות על חום 190.
  • להוריד את החום ל 165 אחרי 10 דקות לעוד 40 דקות בערך.
  • לא לפתוח את התנור שעה.
  • להגיש ולהנות. עוגת קסם!

שאלות ותשובות

שאלה: מה הכוונה תבנית עם מים בתחתית התנור? בגובה אחר?
תשובה: התבנית של התנור תמלאי במים ובמסילה הראשונה שימי את העוגה

שאלה: העוגה נאפת מעל המים בתנור או בתוך תבנית המים?
תשובה: שימי מים בתחתית ובמסילה הראשונה מלמטה את העוגה.

שאלה: אפשר להחליף את הגבינה ל5%?
תשובה: אפשר כן.

 

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • מיה אלגרסי: "איזו עוגה מושלמת! פעם ראשונה שמצליחה לי! הכנתי אחת אתמול והתחסלה! היום השנייה "

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת גבינה הגר דהן
Advertisements

Advertisements

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
Advertisements

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements