רוגלך מבצק שמרים
רוגלך מבצק שמרים – מהסוג שמפחדים לעבוד עם שמרים? המתכון הזה בול בשבילכם! רוגלך שוקולד…
מתכון באדיבות: רלי רחל ואזנה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
[adinserter block="2"]
מתכון: רוגלך מבצק שמרים
מצרכים
קילו קמח מנופה
שתי כפות שמרים
אבקת אפיה
סוכר וניל
שתי ביצים
מחמאה 200 גרם
כוס סוכר כוס חד פעמי חם
מים פושרים שתי כוסות
[adinserter block="3"]
אופן הכנה
מערבבים את כל המצרכים הנ"ל במיקסר, ואז להניח להתפחה של שעה וחצי
מכינים את הסירופ סוכר על הגז
ולמילוי מה שבא לכם..
שאלות ותשובות
שאלה: סירופ חם על קוראסון חם?
תשובה: כן.
שאלה: לא הבנתי מה עושים עם הסירופ סוכר…
תשובה: מורחים אחרי האפייה לקבל קרנצ'יות.
שאלה: כמה מים להכנת הסירופ?
תשובה: כוס וחצי סוכר על כוס מים אפשר גם דבש להוסיף.
שאלה: יום למחרת הקוראסונים בדרך כלל מתייבשים לי, מה אפשר לעשות?
תשובה: תשמרי טוב טוב בקופסא אטומה הם נשארים טרים ואם את רוצה את יכולה להקפיא ולחמם קצת במיקרוגל הם יוצאים חדשים מהתנור.
שאלה: מה עם רעיונות מילויים שוקולדיים חוץ משוקולד השחר?
תשובה: לא חייב ממרח, אפשר שוקולד רגיל כול משולש שתי קוביות.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: רוזלך נוטלה – כמו של לנדוור
- מתכון: חצ'פורי – מאפה גבינות משגע
- מתכון: בצק שמרים טעים רך עם מילויים שונים

[adinserter block="2"]
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!