רוגלך מבצק שמרים – מהסוג שמפחדים לעבוד עם שמרים? המתכון הזה בול בשבילכם! רוגלך שוקולד מבצק שמרים קל להכנה שממנו אפשר להכין כל עוגייה שרוצים, כי יש יש מישהו שלא אוהב עוגיות שמרים?! הכי טעים שיש.
 

מתכון באדיבות: רלי רחל ואזנה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: רוגלך מבצק שמרים

מצרכים 

קילו קמח מנופה
שתי כפות שמרים
אבקת אפיה
סוכר וניל
שתי ביצים
מחמאה 200 גרם
כוס סוכר כוס חד פעמי חם
מים פושרים שתי כוסות

אופן הכנה 

מערבבים את כל המצרכים הנ"ל במיקסר, ואז להניח להתפחה של שעה וחצי
מכינים את הסירופ סוכר על הגז 
ולמילוי מה שבא לכם..

שאלות ותשובות

שאלה: סירופ חם על קוראסון חם?
תשובה: כן.

שאלה: לא הבנתי מה עושים עם הסירופ סוכר…
תשובה: מורחים אחרי האפייה לקבל קרנצ'יות.

שאלה: כמה מים להכנת הסירופ?
תשובה: כוס וחצי סוכר על כוס מים אפשר גם דבש להוסיף.

שאלה: יום למחרת הקוראסונים בדרך כלל מתייבשים לי, מה אפשר לעשות?
תשובה: תשמרי טוב טוב בקופסא אטומה הם נשארים טרים ואם את רוצה את יכולה להקפיא ולחמם קצת במיקרוגל הם יוצאים חדשים מהתנור.

שאלה: מה עם רעיונות מילויים שוקולדיים חוץ משוקולד השחר?
תשובה: לא חייב ממרח, אפשר שוקולד רגיל כול משולש שתי קוביות.

 
עוד מתכונים מבוקשים:

רוגלך

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *