מתכון באדיבות: חן הראל סוויסה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: סופגניות ביתיות רכות וטעימות
מצרכים
קילו קמח
2 כפות שמרים
2 כפות ערק
חצי כוס סוכר
כפית מלח
3 ביצים
3/4 כוס שמן
2 כוסות מים פושרים
אופן הכנה
ללוש הכל 10 דקות ולהתפיח שעה.
לכדרר כדורים קטנים ולהניח על נייר אפיה,
תפיחה של שעה נוספת ולטגן .
מילאתי בריבת תות של רמי לוי
שמים 2 כפות בקערה ומחממים מעט
הריבה מושלמתתתת ומתאימה במיוחד לסופגניות
שאלות ותשובות
שאלה: איזה כוס מידה השתמשת?
תשובה: מדדתי בכוס שתיה חמה חד פעמית.
שאלה: חובה להשתמש בערק?
תשובה: ערק עוזר הסופגניה יוצאת קלילה, רצוי כן להשתמש בו, ואי אפשר לטעום אותו.
שאלה: כמה סופגניות יוצאת בערך עם קילו קמח אפשר לעשות פחות
תשובה: לי יצא 30.
שאלה: איזה ריבה את שמה ?צריך למעול את הריבה במים או משהו?
תשובה השתמשתי בשל רמי לוי. משתמשת רק בה. מחממת מעט במיקורגל ומכניסה לסופגניות.
שאלה: 2 כוסות זה מספיק לבצק? איך הבצק צריך להיות?
תשובה: נעים ולא דביק.
שאלה: נראה סוף! איך הכנסת את הריבה לתוך הסופגנייה? עם מזרק?
תשובה: לא, עשיתי חור עם צנטר צר, והריבה חמה נזלה לתוך החור.
- מתכון: לחמניות שום ועשבי תיבול
- מתכון: חלה לשבת (כולל סרטון קליעת חלה)
- מתכון: מאפה בצק עלים במילוי שוקולד
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!