Advertisements
| |

עוגת שוקולד מושלמת עם אגוזים

עוגת שוקולד עשירה וקלה להכנה! עוגה טעימה ומפנקת שאפשר להכין פרווה.
בהשראת: סיגלית ימן
ציון 4.50 על ידי 16 דירוגים
עוגת שוקולית, מתכון לעוגת שוקולד
Advertisements

עוגת שוקולד מושלמת עם אגוזים, מהסוג שחייבים לטעום! קבלו מתכון לעוגת שוקולד הכי טעימה והכי קלה שיש!

אין יותר מפנק מעוגות שוקולד, בחורף, בקיץ, בבוקר ובערב. בשבילי עוגת שוקולד יכולה למלא את התפריט השבועי! אבל לא כל עוגה טעימה כמו במתכון הזה.

קבלו מתכון שונה לעוגה מפנקת שיהיה לכם כיף להגיש אותה גם חמה עם כדור גלידה בצד ולהגדיל את רמת הפינוק! עוגה משגעת שאפשר להכין גם פרווה ולהגיש לאחר ארוחה בשרית. כך או כך, כשאומרים פינוק, העוגה הזו עונה על ההגדרה ובגדול!

ספר המתכונים של סיגלית ימן

עוגת שוקולד מושלמת
צילום: סיגלית ימן

Advertisements

למה באמת כדאי לכם: עוגת שוקולד מושלמת

  • עוגת שוקולית מטריפה שאפשר להכין גם פרווה ולהגיש בשישי לאחר הארוחה!
  • עוגה עשירה, במרקם משגע, שכל ביס ממנה פינוק!
  • מתכון קל ביותר שכולם יכולים להכין, גם אין רקע באפייה!
  • אפשר להמיר את האגוזים בקוקוס, סוכריות, בוטנים ובכל מה שמתחשק!

שורה תחתונה: אם כבר אוכלים עוגת שוקולד, אז ברור שאוכלים את העוגה שמתקבלת מהמתכון הזה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת שוקולית, מתכון לעוגת שוקולד

עוגת שוקולד מושלמת עם אגוזים

עוגת שוקולד עשירה וקלה להכנה! עוגה טעימה ומפנקת שאפשר להכין פרווה.
ציון 4.50 על ידי 16 דירוגים
לדרג
באדיבות: סיגלית ימן

ציוד

מידה: כוס חד פעמי שתיה קרה
תבנית אפייה מספר 26
Advertisements

המצרכים

  • 6 ביצים (L)
  • 1 כוס ‏סוכר
  • 1 כוס שמן
  • ½ כוס קקאו
  • ½ כוס שוקולית
  • 1 כוס אגוזים (טחונים)
  • 1 שקית אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • ½2 כוסות קמח
  • מלח (קורט )
  • 1 כוס מים (חמים)
  • 1 כוס מים (קרים)

להכנת הגנאש:

  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 2 חפיסות שוקולד ‏מריר (200 גרם )

לקישוט:

  • אגוזים / בוטנים (קלויים - כמה שאוהבים)
Advertisements

אופן ההכנה

  • נפריד ביצים ונקציף חלבונים לקצף יציב.
  • נוסיף חצי כוס סוכר וסוכר וניל ‏בהדרגה.
  • להקציף ‏בקערה נפרדת ‏חלמונים ‏עם חצי כוס סוכר ונוסיף שמן.
  • ‏נערבב חצי כוס קקאו וחצי כוס שוקולית עם כוס מים חמים וכוס מים קרים ‏את האגוזים.
  • נוסיף חצי ‏מהכמות לחלמונים ‏שליש קמח עם אבקת אפייה ושוב קקאו ‏ונערבב ‏ ‏טוב שקמח ייטמע ואז נקפל פנימה את קצף החלבונים.
  • ‏נשמן ‏תבנית מספר 26 ולאפות את העוגה על חום 180 מעלות 60 למשך כ 70 דקות (כל אחת והתנור שלה).
  • ‏‏כשהעוגה מוכנה לצנן היטב, ולהכין גנאש.
  • ‏נשפוך על העוגה ולפזר מעל אגוזים או בוטנים לקישוט.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגת שוקולד 

לעוגת פרווה – ניתן להחליף לשמנת צמחית?
כן.
מה אפשר לשים במקום אגוזים?
את יכולה קוקוס, בוטנים, סוכריות צבעוניות, פצפוצי שוקולד, קליק, כל מה שבא לך.
את האגוזים הטחונים לערבב עם העיסה או לפזר רק מעל העוגה?
כוס אגוזים טחונים לעוגה. ‏לקישוט מעל העוגה תשימי כמה שאת רוצה.
עוגת שוקולד מתכון
צילום: אורית חדידה

רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: עוגת שוקולד מתכון מאת Sigalit Yamen, אורית חדידה 

Advertisements

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements