Advertisements
| |

לחם בית רך אוורירי לשבת

לחם בית לא מתוק, רך ואוורירי שהכי קל להכין בבית שבקרוב תתחילו להכין כל שבת! מומלץ בחום!
בהשראת: הגר דהן
ציון 4.34 על ידי 12 דירוגים
לחם בית אוורירי
Advertisements

מתכון לחם בית אוורירי שאפשר להכין באיזה צורה שרוצים ותמיד יוצא מוצלח!

לחם בית לא מתוק, רך ואוורירי שהכי קל להכין בבית שבקרוב תתחילו להכין כל שבת! מומלץ בחום!

לנוחיותכם מצורף גם למטה תשובות לכמה משאלותיכם, אז אין תירוץ שלא ייצא לכם מושלם!

לחם בית אוורירי
צילום: הגר דהן

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

לחם בית אוורירי

לחם בית רך אוורירי לשבת

לחם בית לא מתוק, רך ואוורירי שהכי קל להכין בבית שבקרוב תתחילו להכין כל שבת! מומלץ בחום!
ציון 4.34 על ידי 12 דירוגים
לדרג
באדיבות: הגר דהן

ציוד

מידה: כוס חד פעמי של שתיה חמה
Advertisements

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • שמרים (50 גרם )
  • ½ כוס שמן
  • 2 כוסות מים פושרים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 כף מלח
Advertisements

אופן ההכנה

  • לערבב את המצרכים יחדיו וללוש היטב.
  • להתפיח למשך כשעה.
  • ליצור איזו צורה שבא לכם.
  • נתפיח שוב פעם על התבנית בערך למשך עוד חצי שעה.
  • נערבב בביצה עם נגיעה של מים ונגיעה של סוכר לטרוף היטב ולמרוח על הבצק.
  • נפזר שומשום ולתנור על חום 190 עד שמזהיב.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: לחם בית אוורירי

לשים בתנור על טורבו או קו למעלה קו למטה?
למעלה ולמטה, ועל התבנית באמצע.
מה תפקיד הביצה? אני מכינה ללא ביצה בדרך כלל, האם היא משפרת את הטעם?
גם אני הייתי עושה בלי, אבל עכשיו גם למחרת הלחם טרי.
50 גרם שמרים כמה להמר לשמרים יבשים?
2 כפות.

 


הבמה כולה שלכם:
לחם בית אוורירי
צילום: נופר אליהו

"הגר דהן – תודה הכנתי היום, בצק מעולה!"
נופר אליהו

לחם בית אוורירי
צילום: דליה אברהם
לחם בית אוורירי
צילום: הגר דהן
לחם בית אוורירי
צילום: הגר דהן

רק עוד דבר אחד אחרון!

נפתח החשק לפחמימה? תיאבון לעוד?
פיצה, פוקצ'ה או שדווקא חצ'פורי אמיתי?

עוד מתכונים מעניינים באתר

מחפשים עוד ביס בצקי מושלם? עוד מתכוני מאפים ולחמים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

מקור: הגר דהן

 

Advertisements

Similar Posts

16 Comments

  1. לא ברור אם את הביצה מערבבים עם הבצק או היא משמשת לציפוי למעלה אחרי יצירת הלחם לפני אפיה

  2. עקבתי בקפדנות אחר ההוראות אולם הלחם אמנם גבה ותפח ונראה טוב אבל המרקם דביק!!! לא אפוי במרכז ודחוס. כלל לא לחם אוורירי!! זרקתי מיד.

    1. היי איריס!
      מתנצלים מאוד שזו היתה החוויה שלך מהמתכון.
      נשמח להציע לך 3 מתכונים נוספים ללחם אוורירי, אנחנו בטוחים שתמצאי אחד מהם שיעבוד עבורך:
      מתכון של מלי מאירוב
      מתכון של מלי מאירוב
      מתכון של סימה ארביד
      בהצלחה 🙂
      נ.ב. אנחנו מזמינים אותך להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מאיתנו מתכונים חדשים כל יום!

      1. נכון מאוד, בקמח שמרים על כל קילו קמח שמים 50 גרם שמרים, אז יוצא אותו דבר. בהצלחה ובתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements