קינוחים

פחזניות שתמיד מצליחות

מתכון פחזניות שתמיד תמיד מצליחות! מתכון שווה ביותר לפחזניות סופר רכות ומושלמות. מדריך מפורט להכנת פחזניות מושלמות שיצליחו גם למי שלא הכין אף פעם. פתאום יש חשק להכין? רוצו ותכינו מבטיחים שיצא טעים!

מתכון באדיבות: אורית חדידה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: פחזניות שתמיד מצליחות

מצרכים 

כמות: 15-20 פחזניות בגודל בינוני
כוס מדידה: כוס רגילה אוניברסלית 240 מ”ל.

1 כוס מים
100 גרם מרגרינה או חמאה
1 כוס קמח
1/4 כפית מלח
ארבע ביצים

מילוי:
2 שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
1 פודינג וניל

לקישוט:
אבקת סוכר או שוקולד


אופן הכנה 

  • נרתיח את המים בסיר וונמיס את המרגרינה או חמאה.
  • נוריד מהאש, נוסיף את הקמח והמלח ונערבב היטב.
  • נחזיר לאש ונערבב למשך כדקה נוספת בערך, עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
  • שוב מורידים מהאש, הפעם נוסיף ביצה אחרי ביצה ונערבב עד לקבלת בצק אחיד.
  • מחממים תנור ל 170 מעלות ואופים למשך כ 50 דקות או עד הזהבה.

שאלות ותשובות

שאלה: כמה זמן בתנור ובאיזה חום בבקשה?
תשובה: 170..עד שאת רואה אותם תפחו יפה וצבע חום בין בהיר לכהה. לא לפתוח את הדלת בשום אופן עד סיום אפיה

שאלה: יופי של פחזניות. האם את אופה בטורבו؟
תשובה:  לא טורבו, בחרתי חימום מעל ומתחת.

שאלה: באיזה שלב בתנור לשים?
תשובה: והן היו בקומה אחת לפני אחרונה מלמטה.

שאלה: בסוף האפייה אתן משאירות את הפחזניות בתנור להתקרר?
תשובה: אני הוצאתי לאחר אפייה להתקרר על הכיריים.הן היו בדיוק 50 דקות בתנור.:  

שאלה: אין צורך במיקסר לביצים?
תשובה: מי שקשה לה יכולה במיקסר… אך ממש לא חייב.

שאלה: איך אני שמה את המילוי בבצק?
תשובה: פותחת עם סכין לא עד הסוף… וממלאת עם כפית.

שאלה: את הבצק שמים בשקית זילוף?
תשובה: אפשר עם שקית זילוף ואפשר בעזרת 2 כפות. 

שאלה: באיזה טמפרטורה הבצק צריך להיות כשהוא נכנס לשקית זילוף?
תשובה: איך שמסיימת להוסיף ביצים… מכניסה לשקית זילוף.

שאלה: תודה..שאלה את המים מרתיחים ואז להוסיף את החמאה?
תשובה: כן.

שאלה: צריך לקרר לפני הביצים?
תשובה: אם מערבבים ישר שמוסיפים ביצה הכל בסדר ועוד איך מצליח.

שאלה: באיזה צנטר זילוף להשתמש?
תשובה: כוכב גדול, בבקשה תמונה כאן.

שאלה: מותר לפתוח את דלת התנור?
תשובה:כן, לא קורה להם כלום. הסוד הוא לאפות אותם מספיק זמן שלא יהיה בפנים בצק ואז יצנחו.

 

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • סוזן וקנין: “אחרי אפיה אני חותכת לשניים מוסיפה אגוזי פקאן מסוכרים קצוץ דק וחלבה ועל זה קצפת. יוצא מעולה ברמה כזאת שלא תפסיקו לאכול!”
  • גלייה גרשטיין: “יצא מושלם, בדיוק לפי המתכון. פעם ראשונה שמכינה פחזניות. תודה רבה!!!”
  • טלי פרוכטר: “הכנתי ויצא מושלם!”

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

תגובות 4

    1. הסוד הוא לאפות אותם מספיק זמן שלא יהיה בפנים בצק ואז יצנחו. בהצלחה!

  1. לגבי הפחזניות שכחתם לציין באופן ההכנה איך מעצבים את הפחזנית על התבנית!!!! כתוב ישר לשים בתנור
    מה?? איך???? ממש לא מובן.
    אשמח אם תכתבו איך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker