|
מתכון חיתוכיות חלבה מתוקות מהחיים, עוגיות חלבה ממכרות ומאוד, אבל מאוד קלות להכנה! לוקחים חבילת עלי פילו וכמה דקות אחר כך יש לכם עוגיות חלבה פרווה טעימות, פריכות ופשוט מושלמות!

 
מתכון באדיבות: רונית פרץ  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: חיתוכיות חלבה מתוקות

מצרכים 

לסירופ:
כוס סוכר
חצי כוס מים
מיץ מחצי לימון
להכנת המאפים:
חבילת עלי פילו
500 גרם טחינה גולמית
כוס סוכר
2 וחצי כוסות קוקוס


אופן הכנה 

נניח שתים עד שלוש עלים לשמן.
נמלא מהמלית לגלגל ונבריש בשמן כל גלגול
נחתוך לפרוסות לא עד הסוף ולאפות עד להזהבה.
להכנת הסירופ:
כוס  אחת סוכר.
חצי כוס מים.
מיץ מחצי לימון.
– להכין את הסירופ ולמרוח מעל העוגיות לאחר האפיה.

סרטון הכנה :

שאלות ותשובות

שאלה: על איזה חום? לפני האפייה מורחים ביצה?
תשובה: 170 מעלות, לא מורחים בביצה.

שאלה: אפשר להקפיא את העוגיות?
תשובה: כן, אפשר להקפיא לאחר ההכנה.

שאלה: מורחת שמן או מרגרינה מומסת? אפשר בחמאה גם?
תשובה: אני מורחת בשמן, וכן, אפשר חמאה.

שאלה: אפשר להכין עם בצק פילאס?
תשובה: לא, זה לא מתאים.

שאלה: קשה לי לעבוד עם בצק פילו תמיד מתפורר לי!
תשובה: הפילו הוא בצק ללא שומן לכן צריך להפשיר לילה במקרר בהפשרה איטית ועובדים איתו תמיד מכוסה במגבת בכדי שלא יתייבש ולא יתפורר, ובכל גלגול יש לשמן היטב כמו בסרטון.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

עוד מתכונים מבוקשים:

 
חיתוכיות חלבה
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements