מתכון עוגת ריבה וקוקוס של פעם, העוגה הנוסטלגית הכל כך טעימה, והיא אפילו פרווה. איך אומרים, קשה לעמוד בפניה אבל אפשר לשבת בכיף! רוצו לנסות.
מתכון באדיבות: דבי וזאנה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת ריבה וקוקוס פרווה
אופן הכנה – שלב ראשון
5 חלמונים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 אבקת אפייה
1 כוס קמח
חצי כוס מים
תמצית וניל
בקערה לערבב היטב את המצרכים עד שלא יהיו גושים
לשפוך לתבנית 24 משומנת
לאפות על חום 180
אופן הכנה – שלב שני
- כשהעוגה כמעט מוכנה למרוח מעל 3-4 כפות ריבה
- להקציף היטב 5 חלבונים + חצי כוס סוכר
- להוסיף כוס וחצי קוקוס ולערבב
- לצקת על העוגה ולאפות עד לקבלת צבע יפה.
שאלות ותשובות
שאלה: עשר ביצים בעוגה?
תשובה: לא עשר.חמש ביצים,הפרדה..חמישה חלבונים, חמישה חלמונים.
תמונות ותגובות מהגולשים:
- שרה אתחדיה: "דבי תודה על המתכון.אני הייתי מכינה את העוגה הזו לפני שנים היה לי ספר מתכונים עוגות לכל עת .הספר נשכח ועד עכשיו גם המתכון.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!