| |

מתכון לביבות תפוחי אדמה ובשר

קציצות תפוחי אדמה מטריפות! שדרוג מתכון של לביבות תפוחי אדמה שחייבים להכיר.
בהשראת: שרית ממן
ציון 4.34 על ידי 15 דירוגים
קציצות עם תפוחי אדמה

קציצות עם תפוחי אדמה במילוי בשר שיטריפו את הילדים! מתכון ללביבות תפוחי אדמה טעימות, שיחליף כל מתכון ללביבות תפוחי אדמה שיש לכם!

אין עונג גדול יותר מחיוך של ילדים כשהם אוכלים וכשאנחנו יודעים שהם אוכלים אוכל בריא ומזין, זה הכי מספק שיש. אז כדי שהילדים שלכם יחייכו יותר באמצע השבוע יש לנו מתכון מושלם בשבילכם!

מתכון לביבות תפוחי אדמה, אבל עם טוויסט, במילוי בשר טחון שמשדרג כל ביס. מנה מזינה שלא צריך להגיש לידה כלום ומושלמת לצד כל סלט שמתחשק. קציצות תפוחי אדמה מעלפות, שגם אתם, המבוגרים שבחבורה, תזללו!

ספר המתכונים של שרית ממן

קציצות תפוחי אדמה
צילום: שרית ממן

למה באמת כדאי לכם: לביבות תפוחי אדמה עם בשר

– מתכון פשוט ומהיר שאפשר להכין בימים עמוסים גם כשאין זמן!

– מנה עשירה ומזינה שכל הילדים אוהבים ותשאיר אתכם עם ראש שקט!

– מי שאוהב לביבות תפוחי אדמה, חייב לטעום את הקציצות האלה!

– ניתן להגיש את המנה לבדה או לצד כל סלט טעים שרוצים!

שורה תחתונה: מתכון לביבות תפוחי אדמה משאירים לחנוכה ועד אז, מכינים את המתכון הזה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

קציצות תפוחי אדמה
צילום: שרית ממן
מתכון ללביבות תפוחי אדמה
צילום: שרית ממן
מתכון ללביבות תפוחי אדמה
צילום: שרית ממן

 

קציצות עם תפוחי אדמה

מתכון לביבות תפוחי אדמה ובשר

קציצות תפוחי אדמה מטריפות! שדרוג מתכון של לביבות תפוחי אדמה שחייבים להכיר.
ציון 4.34 על ידי 15 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרית ממן

ציוד

סיר בישול בינוני
מחבת לטיגון

המצרכים

למחית פירה:

  • 7 תפוחי אדמה (חתוכים לקוביות)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור גרוס (מעט)
  • כורכום (מעט)

למילוי:

  • ½ קילו בשר טחון
  • 1 בצל (קצוץ דק)
  • 2 שיני שום
  • מלח (לפי הטעם)
  • 1 כפית סוכר
  • פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
  • כמון (לפי הטעם)
  • פפריקה מתוקה (לפי הטעם)
  • 1 כף מרק עוף
  • כורכום (לפי הטעם)
  • כמון (לפי הטעם)
  • ראס אל חנות (לפי הטעם)
  • 1 חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

למחית פירה:

  • נחתוך את תפוחי אדמה לקוביות ונבשל עד לריכוך ונמעוך לפירה.
  • נוסיף את המלח פלפל שחור גרוס וכורכום.

למילוי:

  • נטגן את הבצל עד שהוא מזהיב.
  • נוסיף שום ובשר ונטגן עד שהבשר מוכן.
  • כשהבשר מוכן נוסיף את כל התבלינים ובסוף את הפטרוזיליה ונניח לקירור.
  • ניקח מהמחית פירה כשהיד רטובה במים, נפתח ביד וניקח כפית מהמלית בשר לתוך הפירה ונגלגל לכדור לאחר.
  • כשנסיים לגלגל את הכל נטבול בביצה ופירורי לחם ונטגן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: לביבות תפוחי אדמה

אפשר בתנור?
אפשר, אבל פחות טעים.
מה את מגישה ליד זה? נניח לא סלט ירקות, איזו תוספת?
סלט כרוב, סלט ירוק, אני אישית לא אוהבת תוספות רק מטבוחה ליד..
מה זה ראס אל חנות?
תבלין לבשר.
לא שמים שמן בפירה?
לא.
מה מאחד את תפוחי האדמה?
אני מבשלת עד לריכוך, מסננת מהמים ומשאירה לחצי שעה שירדו כל המים, ואז מועכת ומטבלת.
מתכון לביבות תפוחי אדמה
צילום: שרית ממן

רק עוד דבר אחד אחרון!

מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

  1. חסר שמן בפירה. אני מבשלת את תפו"א טבעות ומתבלת כמו לאכילה. כשהם מתבשלים ולא נשאר מים אני מוציאה את תפו"א ומיועכת אותם לפירה. דבר שני, חייב ביצה על 7 תפו"א 2 ביצים בתוך הפירה ו-4 כפות קמח/פירורי לחם , אחרת הקציצות יתפרקו בטיגון.

    1. היי חיה,
      תודה רבה ששיתפת אותנו בידע שלך 🙂
      לפי המתכון, בשלב האחרון מצפים את הכדורים בביצה ובפירורי לחם, ולכן הקציצות לא יתפרקו בטיגון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?