| | |

עוגת שוקולד פירורים בהכנה קלה

מתכון קל לעוגת שוקולד טעימה ומפנקת שתמיד כיף להגיש לאורחים!
בהשראת: אורטל עמרם
ציון 4.38 על ידי 8 דירוגים
חיתוכיות שוקולד פירורים

עוגת שוקולד בצורת הגשה אישית, שכיף להגיש לצד הקפה! מתכון קל לעוגה טעימה ומתוקה שתנעים לכם כל רגע ביום!

כשמתחשק משהו טעים ליד הקפה, שניתן גם להגיש לאורחים, שוקולד הוא קינוח מושלם שכמעט כולם אוהבים! אז הפעם יש לנו מתכון לעוגת שוקולד קצת שונה בצורת ההגשה, עם בסיס שמשתלב נהדר עם המתיקות של השוקולד ומשדרג כל ביס!

מתכון קל ביותר לעוגת שוקולד מתוקה ומפנקת, שלא צריך יותר מחתיכה אחת כדי להנעים את שעת הקפה. כיף לפתוח איתה את היום, כיף לנשנש ממנה אחר הצהריים ותמיד כיף להגיש אותה באירוח!

ספר המתכונים של אורטל עמרם 

חיתוכיות שוקולד פירורים
צילום: אורטל עמרם

למה באמת כדאי לכם: עוגת שוקולד

  • מתכון קל ביותר להכנה, שכולם יכולים להכין בבית!
  • עוגת שוקולד טעימה יותר מכל עוגת שוקולד שתקנו!
  • קינוח מושלם ומפנק במיוחד להגשה באירוח!
  • צורת הגשה אישית ואסתטית ביותר שתמיד מרשימה!

שורה תחתונה: כשמתחשק משהו מתוק, עם או בלי הקפה, עוגת שוקולד תענה על הצורך תמיד!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

חיתוכיות שוקולד פירורים

עוגת שוקולד פירורים בהכנה קלה

מתכון קל לעוגת שוקולד טעימה ומפנקת שתמיד כיף להגיש לאורחים!
ציון 4.38 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורטל עמרם

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לבצק:

  • 2 חבילות חמאה (200 גרם - בטמפרטורת החדר)
  • ½ 2 כוסות קמח
  • 2 חלמונים
  • ½1 כפיות שמרים יבשים
  • ¼ כוס סוכר

למילוי:

  • ½ כוס קקאו
  • ½ חבילה חמאה (50 גרם )
  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם )
  • 4 כפות קמח תופח
  • 4 חלמונים
  • אבקת סוכר (לקישוט)

אופן ההכנה

הכנת הבצק:

  • נערבב יחדיו את כל מרכיבי הבצק, מומלץ לעשות זאת בקערת מיקסר עם וו לישה עד לקבלת בצק אחיד, חלק ורך למגע.
  • את הבצק שהתקבל נחלק לשתיים. את החלק הראשון נשטח בצורה אחידה על תבנית משומנת, ואת החלק הנותר נשמור בצד.

הכנת המילוי:

  • את מצרכי המילוי, מלבד החלמונים, נחמם בסיר עד שהכול נמס.
  • לאחר מכן נכבה את הגז ונמתין שיתקרר מעט.
  • לאחר שהתקרר ניתן להוסיף פנימה את החלמונים והקמח ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  • את התערובת המתקבלת יש ליצוק לתוך התבנית עם הבצק.
  • ניצור את השכבה העליונה אשר מכסה את הכול בעזרת הבצק הנותר בצד.
  • יש לשטח אותו באמצעות מערוך על משטח מקומח וליצור את צורת התבנית.
  • נרים בזהירות ולהניח על שכבת מילוי השוקולד.
  • נאפה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. ראשית נאפה למשך 20 דקות ולאחר מכן נכסה את העוגה בנייר כסף ונאפה לחצי שעה נוספת. בחלוף הזמן נכבה את התנור ונשאיר את העוגה בפנים לרבע שעה.
  • לאחר מכן אפשר להוציא ולתת לה להתקרר. לבסוף נקשט באבקת סוכר ונחתוך לריבועים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

חיתוכיות שוקולד פירורים
צילום: אורטל עמרם

רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

8 Comments

      1. שלום וברכה!
        אם לא מעוניינים שהעוגה תהיה חלבית, האם אפשר להשתמש במרגרינה או בשמן?

      2. היי מירה,
        אכן כן. אם את משתמשת בשמן, שימי 1/3 פחות מהכמות שמופיעה במתכון.
        בהצלחה 🙂

    1. היי יהודית,
      תודה על ההערה שלך, תיקנו את המתכון והסרנו את המילה "פירורים" ממנו 🙂

  1. שלום, העוגה צריכה להאפות במצב טורבו או רגיל? ויש צורך לקרר אותה לילה שלם במקרר או שניתן לאוכל אותה באותו יום?
    תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?