מתכון באדיבות: רויטל בן חמו – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: קוביות לוטוס
מצרכים
לתחתית:
250 גרם לוטוס טחון
100 גרם חמאה מומסת
למילוי:
גבינת נפוליאון טבעי
500 גרם גבינה לבנה
כוס סוכר
לערבב הכל יחד
עוד למילוי:
500 מ״ל שמנת מתוקה
1 פודינג
אופן הכנה
- לערבב יחד 250 גרם לוטוס טחון ו-100 גרם חמאה מומסת
- לשטח בתבנית
- לשים במקפיא
- בקערה לשים גבינת נפוליאון טבעי, 500 גרם גבינה לבנה, כוס סוכר ולערבב הכל יחד
- בקערה נוספת להקציף 500 מ"ל שמנת מתוקה, 1 פודינג
- להקציף יחד ולערבב יחד עם הגבינה
- לשטח בתבנית ולהחזיר למקפיא לחצי שעה שעה
- להמיס צנצנת לוטוס ולשפוך מעל העוגה
- להטות מצד לצד ולשים לפחות לילה במקרר
שאלות ותשובות
שאלה: באיזה סוג תבנית משתמשים ובאיזה גודל?
תשובה: השימוש יהיה בתבנית חד פעמית בינונית
שאלה: בנוגע לעניין הגבינה, משתמשים ב גבינת נפוליאון שלמה וגם 500 גר׳ גבינה לבנה?
תשובה: כן , השימוש יהיה בשניהם.
שאלה: האם אפשר להכין בלי גבינת נפוליאון?
תשובה: אפשר אבל היא תצא נוזלית ,אולי כדאי לנסות במקום גבינת שמנת 5 אחוז
שאלה: איך ממיסים לוטוס לציפוי? ניסיתי ולא הצליח לי
תשובה: מחממים את הצנצנת במיקרו דקה ושופכים מיד על העוגה אין סיבה שלא ייצא טוב
שאלה: אחרי שממיסים את הלוטוס , האם צריך לקרר לפני ששופכים?
תשובה: לא צריך לקרר , פשוט שופכים.
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
שאלה:
מה אחוז הגבינה הלבנה?
מה הגודל של גבינה נפוליאון?? 200 גרם??
גבינה לבנה 9 או 5 אחוז. גביע נפוליאון הוא 225 גרם. בהצלחה!