Advertisements
| | | | |

עוגת קרמבו חלבית קלה להכנה

חגיגית לשבת לאירוח, מרשימה במיוחד אף אחד לא יישאר אדיש למראה ולטעם!
בהשראת: נעמי שושן
ציון 4.59 על ידי 12 דירוגים
עוגת קרמבו מתכון
Advertisements

מי מאיתנו לא מכיר ולא חולה על את העוגה האהובה הידועה בשם "עוגת קרמבו"? ככה חשבנו.

קבלו מתכון עוגת קרמבו קלה להכנה, חגיגית לשבת ולאירוח מושלם! עוגה רכה ונימוחה עם שכבה שמנמנה של קצפת וציפוי שוקולד מעל.

עוגה מרשימה במיוחד שאף אחד לא יישאר אדיש לא למראה ולא טעם!

ספר המתכונים של נעמי שושן   

עוגת קרמבו קלה
צילום: נעמי שושן

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?
מתכון לעוגת קרמבו

עוגת קרמבו מתכון

עוגת קרמבו חלבית קלה להכנה

חגיגית לשבת לאירוח, מרשימה במיוחד אף אחד לא יישאר אדיש למראה ולטעם!
ציון 4.59 על ידי 12 דירוגים
לדרג
באדיבות: נעמי שושן

ציוד

תבנית אפייה גודל: 22
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל
Advertisements

המצרכים

תחתית:

  • 2 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • ¼ כוס קקאו
  • ¼ כוס שמן
  • ¼ כוס חלב
  • ½ כוס קמח תופח

מלית:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 250 מ"ל חלב
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

ציפוי:

  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם)
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
Advertisements

אופן ההכנה

תחתית:

  • מערבבים את כל חומרי התחתית ואופים רבע שעה על 180 מעלות - עד שקיסם יוצא יבש.

מלית:

  • מקציפים את השמנת המתוקה והחלב עם הפודינג ומורחים על העוגה.

ציפוי :

  • 2 שוקלד מריר ממיסים עם שמנת מתוקה במיקרוגל שופכים על העוגה.
  • מקררים וחותכים לקוביות - קישטתי בשוקולד לבן.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגת קרמבו מתכון

איך חתכת אותה כל כך יפה?
חשוב להשתמש בסכין חדה וארוכה.
למה הכוונה מערבבים?
מערבבים יפה עם מטרפה עד איחוד החומרים.
למה הכוונה מערבבים?
עם מטרפה עד איחוד החומרים.
מתכון לעוגת קרמבו
צילום: נעמי שושן

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: עוגת קר‎מבו מתכון מאת נעמי שושן 

Advertisements

Similar Posts

13 Comments

  1. הקצפת הייתה שמנה מאוד צריך להוסיף גם חלב כמו שעושים קצפת לעוגת קרמשניט ובציפוי שוקולד יש להוסיף יותר שמנת מתוקה רבע כוס לא מספיקה…

    1. אפשר להחליף שמנת מתוקה בשמנת צמחית ולהכין ציפוי פרווה, בהצלחה!

  2. העוגה מקסימה, יפה וקל להכין אותה.
    בזמן הנכון פגשתי את המתכון הזה, רוצה להכין אותה ליום הולדת
    של בתי.
    תודה על המתכון. עוגה קסומה.

      1. תבנית מלבנית מבגודל 22, ואפשר גם תבנית עגולה 22. לאפות על חום 180. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements