| | | | | |

קובה סלק שתמיד מצליח 

מעטפת סולת דקה דקה לקובה סלק. תוצאות מוצלחות לכל אחת – באחריות!
בהשראת: סימה בהרי אלוני
ציון 4.41 על ידי 30 דירוגים
קובה סלק מתכון

קובה סלק משגע לארוחת צהריים או ארוחת ערב! מתכון לקובה סלק עם סוד קטן ורעיון אדיר – מעטפת סולת דקה־דקה שעושה את כל ההבדל.

קובה זה אחד המאכלים שהכי כיף לאכול, ולכן תמיד מגישים אותו גם באירועים. אז לא באמת צריך להמתין שמישהו יזמין אתכם לאירוע כי דאגנו לכם למתכון אליפות, שאפשר להכין בבית ותמיד יוצא מוצלח!

מתכון לקובה סלק שמכינים בקלות, עשיר מאוד בטעמים, מכיל הרבה חלבונים ומושלם להגשה בכל ארוחה בשרית. כל כך טעים ומפנק שכל המשפחה תתלהב!

ספר המתכונים של סימה אלוני בהרי  

מתכון לקובה סלק
צילום: סימה אלוני בהרי

למה באמת כדאי לכם: קובה סלק

  • מתכון ייחודי, עם מעטפת סולת, שעושה את כל ההבדל בטעם!
  • מנה מזינה המכילה עוף ובשר ועשירה מאוד בחלבונים!
  • מתכון של קובה סלק טעים יותר מכל מתכון שתכינו!
  • מנה עיקרית מושלמת להגשה בארוחות צהריים וערב!

 

שורה תחתונה: כשרוצים מנה עיקרית טעימה, קלה להכנה וקצת יותר ייחודית, מכינים קובה סלק!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

קובה סלק מתכון
צילום: סימה אלוני בהרי
מתכון לקובה סלק
צילום: סימה אלוני בהרי
מתכון לקובה סלק
צילום: סימה אלוני בהרי
קובה סלק מתכון
צילום: סימה אלוני בהרי
קובה סלק מתכון

קובה סלק שתמיד מצליח 

מעטפת סולת דקה דקה לקובה סלק. תוצאות מוצלחות לכל אחת – באחריות!
ציון 4.41 על ידי 30 דירוגים
לדרג
באדיבות: סימה בהרי אלוני

ציוד

סיר בינוני

המצרכים

  • ½ קילו בשר טחון
  • ¼ קילו עוף טחון
  • 1 בצל (מגורד)
  • פטרוזיליה (צרור)
  • שמן (קצת )
  • בהרט (לפי הטעם)
  • פפריקה (לפי הטעם)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • 1 ביצה (לטבילה)
  • סולת (לטבילה)

למרק:

  • 1 בצל (בינוני חתוך לקוביות)
  • 1 גזר (פרוס)
  • 2 גבעולי סלרי
  • 3 סלקים (חתוכים לקוביות)
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 2 כפות סוכר
  • מלח (קורט)
  • ¼ כוס מיץ לימון

אופן ההכנה

  • הפטנט (מעטפת הבצק):
  • להכין 2 צלחות אחת עם ביצה + מלח ופלפל ואחת עם סולת.
  • לטבול את כדורי הבשר בביצה ואחר כך בסולת! כמו שניצל.
  • הטבילה בסולת יוצרת מעטפת סולת דקה.
  • לאחר הכנת כל הכדורים - להכניס הכל למקרר כשעתיים או למקפיא למספר שעות (עדיף אם יש זמן).

למרק:

  • בצל בינוני חתוך לקוביות - לטגןלאדות קצת - עם כ 2 כפות שמן.
  • להוסיף לסיר 1 גזר פרוס + 2 גבעולי סלרי + 3 סלקים חתוכים לקוביות.
  • להוסיף: כף רסק עגבניות, 2 כפות סוכר, מלח.
  • להוסיף מים רותחים עד קצת מעל הירקות ולהוסיף כרבע כוס מיץ לימון.
  • לטעום את המרק ולשפר טעמים לפי הצורך.
  • כשהמרק רותח יש להכניס את הקציצות שהיו במקרר ולהכניס למרק הבישול ל 45 דקות לפחות. עד שהסלק יהיה רך ומוכן לאכילה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון לקובה סלק
צילום: שמשונה וילמובסקי

"לא עם מרק סלק, אבל אותו רעיון.
יצא ממש טוב, גם לאשכנזייה כמוני!"
שמשונה וילמובסקי

קובה סלק מתכון
צילום: חופית זארד

"אין כמו השיטה הרגילה,אבל שאפו!"
חופית זארד

מתכון לקובה סלק
צילום: אליזבט אברהמי

"סימה יקרה, כמו שהבטחתי, ניסיתי, מדהים.
תודה על המתכון והפטנט, אליפות!"
אליזבט אברהמי


רק עוד דבר אחד אחרון!

בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 Comments

  1. 5 stars
    כל הכבוד! מתכון מנצח! שומרת על המתכון בכמה מקומות כדי לא לאבד אותו. יצא משגע, טעים ומזין. כל הזמן הבצק שעטף את הבשר, היה עבה, לא טעים…
    דלילה נתיב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?