Advertisements
|

עוגת שוקולד הכי שווה שיש

רכה, נימוחה ועסיסית - והכי הכי חשוב מוכנה בקלי קלות. עוגת שוקולד עונג!
ציון 4.44 על ידי 46 דירוגים
עוגת שוקולד
Advertisements

מתכון לעוגה הכי שווה שיש – רכה,נימוחה ועסיסית, והכי הכי חשוב ההכנה בקלי קלות. עוגת שוקולד עונג!

מתכון באדיבות: אריאלה גולדמן 

עוגת שוקולד

Advertisements

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד הכי שווה שיש

רכה, נימוחה ועסיסית - והכי הכי חשוב מוכנה בקלי קלות. עוגת שוקולד עונג!
ציון 4.44 על ידי 46 דירוגים
לדרג

ציוד

כוס מידה לאפייה 240 מ"ל
תבנית קוטר 24/26
Advertisements

המצרכים

לעוגה:

  • 5 ביצים ללא הפרדה
  • חצי כוס שמנת מתוקה / או צמחית לפרווה
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שוקולית לאפייה/ או רגילה
  • 1 כף גדושה קקאו
  • 1 כוס קמח תופח

לציפוי גנאש:

  • חצי כוס שמנת מתוקה
  • 1 שוקולד מריר 100 גר
Advertisements

אופן ההכנה

  • לחמם תנור מראש לחום 180 מעלות - תוכנית אפייה רגילה
  • במקצף ידני לערבל לבלילה אחידה ללא גושים , את המרכיבים לפי הסדר שכתוב במתכון .( לערבב מעט רק עד איחוד וכך העוגה תצא יפהפיה וללא סדקים )
  • להעביר לתבנית משומנת תחתית ודפנות
  • לאפות כ 35- 45 דקות עד שקיסם במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים
  • לפני שהעוגה יוצאת מהתנור להכין ציפוי

לציפוי גנאש:

  • להביא לסף רתיחה חצי כוס שמנת מתוקה ולהסיר מהאש
  • להוסיף פנימה 1 חבילה שוקולד מריר 100 גר
  • לערבב עד לקבלת קרם אחיד ,מבריק
  • לצפות את העוגה בציפוי החם מיד כשיוצאת מן התנור
  • לצנן ולקשט אם רוצים
  • לאחסן מכוסה היטב במקרר
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements

שאלות ותשובות

שאלה: היי כמה זה בכוסות חד פעמי?
תשובה: מצטערת ,אני משתמשת רק בכוס מידה כאלה.

שאלה: אם אין כוס מידה באיזה כוס משתמשים?
תשובה: קופסה ריקה של גבינה או קוטג 250 גר מתאימה בנפח לכוס מידה.

שאלה:האם את מוסיפה את כל המרכיבים לפי הסדר ואז מערבבת הכל, או שקודם מערבבת את הביצים ואחר כך עם כל מרכיב?
תשובה: כל מרכיב טורפת מעט ומוסיפה את האחר.

 

עוגת שוקולד הכי שווה שיש

עוגת שוקולד

Advertisements

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
Advertisements

Similar Posts

12 Comments

    1. היי אילנה,
      אפשר להשאיר בחורף עוגות על השיש שיש בהן מוצרי חלב כ-5 ימים.
      מקווים שעזרנו 🙂

  1. אני מבקשת עוגה כושית בחושה פרווה,
    כיצד ניתן להמיר את החלבי מהמתכון? או שיש לך עוגה נוספת בחושה פרווה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements