| | |

בסטיל - מעטפת פירה במילוי בשר טחון

אחד מהמתכונים היותר טעימים מהמטבח הטריפוליטאי - אין מי שעומד בפני זה!
בהשראת: רחל עטיה
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
בסטיל - מעטפת פירה במילוי בשר טחון מוקפץ

מתכון בסטיל – מעטפת פירה במילוי בשר טחון מוקפץ,

אחד מהמתכונים היותר טעימים מהמטבח הטריפוליטאי

קציצות תפוח אדמה ממולא בבשר טחון – אין מי שיכול בפני זה!

בסטיל - מעטפת פירה במילוי בשר טחון מוקפץ
צילום: רחל עטייה

אהבתם את המתכון? ספר לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בהכי ההכנה

בסטיל - מעטפת פירה במילוי בשר טחון מוקפץ
צילום: רחל עטייה

בסטיל - מעטפת פירה במילוי בשר טחון מוקפץ

בסטיל - מעטפת פירה במילוי בשר טחון מוקפץ
צילום: רחל עטייה
בסטיל - מעטפת פירה במילוי בשר טחון מוקפץ

בסטיל - מעטפת פירה במילוי בשר טחון

אחד מהמתכונים היותר טעימים מהמטבח הטריפוליטאי - אין מי שעומד בפני זה!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: רחל עטיה

המצרכים

לפירה:

  • 4-5 תפוח אדמה
  • ¼ כפית מלח (אפשר יותר לפי הטעם)
  • ½ כפית פלפל לבן או שחור (לפי הטעם)
  • ½ כף מרק עוף (לא חובה)
  • ½ כפית כורכום (לא חובה)

למילוי:

  • 2 בצל
  • ¼ קילו בשר טחון
  • 1 ביצה (קשה)
  • ½ כוס פטרוזליה (קצוצה)
  • ¼ כפית מלח (קורט)
  • ½ כפית פלפל שחור (לפי הטעם)
  • ½ כפית בהרט (לפי הטעם)

לציפוי:

  • 2 ביצים
  • 1 כפית חרדל
  • ¾ כוס מים

אופן ההכנה

פירה:

  • את התפוחי אדמה רצוי מהזן האדום לבשל עם הקליפה עד ריכוך.
  • לצנן לקלף למעוך לפירה ולהוסיף לפירה מלח פלפל לבן או שחור מעט מרק עוף ואפשר גם מעט כורכום להניח בצד.

מילוי:

  • במחבת לטגן 2 בצלים קצוצים דק דק עד שהבצל משחים.
  • להוסיף רבע קילו בשר טחון להקפיץ עם הבצל.
  • להוסיף ביצה קשה אחת מגורדת מעט פטרוזיליה קצוצה מלח פלפל שחור מעט מרק עוף ובהרט לבחוש הכל יחד לצנן.
  • אסור שהמילוי יהיה חם או פושר לצנן מעט על השיש ואחר כך להכניס למקרר כחצי שעה.
  • לקחת חופן מהפירה ביד כמו בתמונה להוסיף עליו מהמילוי לסגור בעדינות ולקמח.

לציפוי:

  • להכין בלילה מ-2 ביצים וכוס פחות רבע מים וכפית חרדל.
  • לטרוף טוב להכניס את הקציצה המקומחת בקמח לבלילה.
  • לעטוף טוב טוב את הקציצה בבלילה בסבלנות ולטגן להוציא על נייר סופג.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: בסטיל – מעטפת פירה

עשיתי בחג אבל ניפתח לי – למה?
צריך לגור טוב טוב את כל הפירה לקמח טוב טוב הלוי חייב להיות קר הלילה חייב לכסות את כל הקציצה להכין לאט ובסבלנות להכניס לשמן חם אש בינונית.
בשמן עמוק לטגן?
לא שמן עמוק, לטגן במבת רגילה.
אתה רוצה לשאול אחרי כל פעולה אפשר לעשות לזה רוטוב?
רוטב לימון.

 


הבמה כולה שלכם:
בסטיל - מעטפת פירה במילוי בשר טחון מוקפץ
צילום: ברכה בלנרו

"מככב אצלי!"
ברכה בלנרו

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון !


רק עוד דבר אחד אחרון!
בסטיל – מעטפת פירה

מקור : רחל עטיה

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?