| | |

לאפה ביתית מבצק מושלם

לאפה בהכנה ביתית קלה, טעימה ומפנקת שאפשר להגיש עם כל תוספת!
בהשראת: אורנה קרן
ציון 4.45 על ידי 9 דירוגים
מתכון ללאפה

לאפה ביתית קלה להכנה שכיף להכין ולאכול עם כל מילוי שרוצים! מתכון ללאפה מהקלים שיש!

ארוחת ערב אצלנו זו הארוחה שבה אפשר לבלות זמן איכות עם המשפחה, בייחוד באמצע השבוע כשאין באמת זמן לעשות זאת לאורך היום. אנחנו מבלים את ארוחות הערב לפי נושאי ארוחה; זה יכול להיות ערב פיצות, ערב פנקייקים וגם ערב לאפות!

קבלו מתכון ללאפות ביתיות טעימות ומפנקות, שמכינים במחבת בקלות ומבלים זמן איכות עם בני המשפחה כשכל אחד ממלא במה שהוא אוהב! טעימה ומפנקת שאפשר להכין גם לארוחת הצהריים!

מתכון ללאפות
צילום: אורנה קרן

למה באמת כדאי לכם: לאפה ביתית 

  • מתכון ללאפה שאפשר להכין בכל זמן ולהתפנק עם המשפחה!
  • לאפה ביתית משגעת שמכינים ללא שמן בכלל!
  • לאפות שניתן למלא בכל תוספת שאוהבים וכל ביס מענג!
  • עושים ערב לאפות ומבלים זמן איכות עם המשפחה לפחות פעם ביום!

שורה תחתונה: אם לא עשיתם ערב לאפות עם המשפחה, זה בהחלט הזמן להתחיל! פשוט עונג צרוף!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? 

מתכון ללאפה

לאפה ביתית מבצק מושלם

לאפה בהכנה ביתית קלה, טעימה ומפנקת שאפשר להגיש עם כל תוספת!
ציון 4.45 על ידי 9 דירוגים
לדרג
כמות 25 לאפות
באדיבות: אורנה קרן

ציוד

מחבת בינונית טובה
מידה: כוס חד פעמי חם

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 1 כף מלח
  • 1 כף סוכר
  • 4 כוסות מים מהברז (לפחות -להוסיף בהדרגה)

אופן ההכנה

  • נערבב ביד או במיקסר את הכול ביחד.
  • נתפיח כחצי שעה ונחזור על הלישה פעם שנייה.
  • נקרוץ כדורים בגודל שאוהבים.
  • להתפיח לעוד 15 דקות.
  • לרדד לצורת עיגול.
  • לוקחים מחבת טובה וגדולה שיש לכם ושמים על הגז עם להבה בינונית כשתי דקות מכל צד.
  • כשהלאפות מוכנות נעטוף אותן בשקית ונשמור במקפיא.

הערות וטיפים

אין צורך לשמן את המחבת!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: לאפה ביתית

מאיפה המחבת?
זה מולטי שף, להשיג ממחסני חשמל, הום סנטר, אייס וכו'.
אפשר גם בסיר גריל?
לא נראה לי. מחבת רגילה על הגז יותר קל ומהר.
2 כפות שמרים יבשים זה שקית אחת?
לא נראה לי, אני השתמשתי בשמרים יבשים.
בלי שמן גם בקמח? זה לא נדבק?
בכלל לא.
מים חמימים או מים קרים?
מי ברז.
לאפה ביתית, לאפות
צילום: אורנה קרן


רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

    1. היי ליה,
      כשהבצק דביק, מוסיפים כף קמח וממשיכים ללוש אותו. מוסיפים קמח בהדרגה ועוצרים כשהבצק אלסטי ונעים לעבודה.
      בהצלחה בפעם הבאה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?