| | | |

קציצות ירק מושלמות 

קציצות ירק עשירות וטעימות, שלוקחות כלום זמן הכנה וימלאו את הבית בילדים מרוצים!
בהשראת: איטל איטלי
ציון 4.36 על ידי 31 דירוגים
קציצות ירק מושלמות

קציצות ירק מושלמות ונדירות בטעמן, קלות להכנה ומתחסלות תוך שניות כמו החטיף הכי טעים שאכלתם!

קציצות ירק הן אחד המאכלים שהכי נדרשים אצלי בבית, כי הן כל כך טעימות שהן תמיד עושות חשק לעוד ועוד ועוד! הילדים שלי מכורים לקציצות האלה והם תמיד עומדים לידי, כשאני מכינה, ומחכים בקוצר רוח להתחיל לאכול. מבחינתם, לאכול אותן בוקר, צהריים וערב וגם בתור חטיף שבין ארוחות.

המתכון הכי קל שיש להכנה ומתקבלת כמות יפה של קציצות עשירות בירק ומזינות. אני אוהבת לאכול אותן עם טחינה בצד, אבל הן כל כך טעימות שלפעמים אני מוותרת גם עליה.

ספר המתכונים של איטל איטלי 

קציצות ירק מושלמות
צילום: איטל איטלי

למה באמת כדאי לכם: קציצות ירק מושלמות

 

  • כך כך קלות להכנה שאפשר להכין בכל רגע נתון!
  • טעימות כל כך שהן יחליפו את החטיפים בבית!
  • עשירות בירקות ומזינות מאוד!
  • אפשר גם לאפות אותן בתנור והן יוצאות מושלמות!

שורה תחתונה: אין שילוב מנצח יותר מאוכל שהוא גם בריא וגם טעים! המתכון הזה עונה על ההגדרה ובגדול!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

קציצות ירק מושלמות

קציצות ירק מושלמות 

קציצות ירק עשירות וטעימות, שלוקחות כלום זמן הכנה וימלאו את הבית בילדים מרוצים!
ציון 4.36 על ידי 31 דירוגים
לדרג
באדיבות: איטל איטלי

המצרכים

  • 3 גזרים
  • 2 קישואים
  • 1 בטטה
  • 3 תפוחי אדמה
  • ½ 1 כוסות פירורי לחם (לבנים)
  • 2 ביצים
  • מלח (לפי טעם)
  • פלפל שחור (לפי טעם)
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • מגרדים את הירקות בפומפייה דק דק ואז לסחוט נוזלים.
  • מוסיפים את הפירורי לחם. ביצים, מלח ופלפל שחור, ומערבבים הכל יחדיו.
  • נשים שמן במחבת כשני סנטימטרים (עדיף מחבת משיש).
  • נחמם את השמן ונכין את הקציצות.

הערות וטיפים

הערה: חשוב שהאש לא תהיה על אש גבוהה מדי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: קציצות ירק מושלמות 

אם אני מכינה בתנור? זה אפשרי?
כן תשפריצי רק ספריי שמן.
אני צריכה לרכך קודם את הירקות בסיר עם מים?
לא, לא צריך מכיוון שזה מתרכך בטיגון.
אפשר במקום קישוא לשים בצל ולהוסיף בטטה?
כמובן.
למה פירורי לחם ולא קמח תפוחי אדמה או קמח רגיל?
אסביר לך קמח תפו"א או קמח הם חומרים עמילנים יהיה לזה טעם ומרקם כמו משחה. זה לא מתאים.

 


הבמה כולה שלכם:
קציצות ירק מושלמות
צילום: בתיה אליהו

"אפשר לסיף בשר טחון או שניצל טחון סוףףף!"
בתיה אליהו

קציצות ירק מושלמות
צילום: איטל איטלי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

Similar Posts

14 Comments

  1. וווואו
    המתכון הזה פשוט מעולם אחר
    איזה טעים
    יצא טירוף משהוא הזוי
    שווה ניסוי ?⭐?

  2. יופי של מתכון, קליל, בלי להסתבך בלי מאמץ והכי חשוב טעים! מצויין לי מתכונים כאלה תודה. (דרך אגב יצא לי בדיוק כמו בתמונה שלכם)

    1. היי כנרת!
      בטח שאפשר, שניהם מתאימים למתכון.
      את יכולה לאפות על נייר אפייה ב-180 מעלות למשך כחצי שעה.
      בהצלחה 🙂

    1. היי ענת!
      אפשר גם לאפות אותן על נייר אפייה ב-180 מעלות למשך כחצי שעה.
      בהצלחה 🙂

    1. היי רונית!
      במקום תפו"א אפשר לשים לחם יבש טחון, קוואקר, קרקרים טחונים או אורז מבושל.
      מקווים שהצלחנו לעזור, בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?