תוספות

צ’יפס בתנור שילדים אוהבים

מתכון צ’יפס בתנור שילדים אוהבים ושתמיד מצליח – צ’יפס ביתי אפוי מטובל, קריספי וטעים ביותר. מנת הצד המושלמת לכל ארוחה, במיוחד לשבת ולחגים, במיוחד כשזה בלי טיגון. מומלץ בחום! 
 

מתכון באדיבות: אילנית בניזרי  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: צ’יפס בתנור 

מצרכים 

6 תפוחי אדמה
1/4 כפית כורכום
3-5 כפות שמן זית
1/4 כפית תבלין צ’ילי גרוס
מלח גס
פלפל שחור

אופן הכנה 

  • לקלף את ששת התפו”א ולחתוך אותם לצורת צ’יפס
  • נכניס לסיר אותו נמלא את במים ורבע כפית כורכום
  • להרתיח על הגז, ומרגע הבעבוע לעוד 5 דקות ,להסיר מהגז ולסנן את הנוזלים.
  • נעביר את התפו”א לתבנית, נזלף שמן זית, פלפל שחור גרוס, תבלין צ’ילי גרוס ומלח גס.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ,מידי פעם לערבב בעדינות. בתיאבון!

שאלות ותשובות

שאלה: כמה זמן תפו״א בתנור? והאם לכסות?
תשובה: כ 10-15 דקות, לא לכסות. (כל אחת והתנור שלה עד לריכוך בודקים עם סכין)

שאלה: מה זה בדיוק תבלין הצ’ילי, מאיפה למצוא?
תשובה: למי שלא יודעת זה תבלין צ’ילי גרוס….אני משתמשת במתוק ….קיים גם חריף….קונה בחנות תבלינים לא בסופרים. בבקשה תמונה פה.

עוד מתכונים מבוקשים:

צ'יפס בתנור

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker