כללי

סושי שוקולד וקוקוס

מתכון סושי שוקולד וקוקוס, קינוח שאי אפשר לפספס גם טעים וגם יפה. שילוב מנצח קוקוס שוקולד שלא תפסיקו לאכול מרוב שזה טעים. רוצו להכין!

מתכון באדיבות: אורטל עמרם – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: סושי שוקולד וקוקוס

מצרכים 

300 פתי בר(חבילה וחצי)
חצי קקאו
1 ורבע כוס חלב
חצי סוכר
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם מחמאה
1 כפית רום
החומרים לקוקוס
1 שקית אבקת סוכר
200 גרם מחמאה
2 כוסות קוקוס
4 כפות חלב


אופן הכנה 

  • לשים בסיר חצי כוס קקאו, חצי כוס סוכר החלב ו100 גרם שוקולד מריר, 50 גרם חבילת מחמאה ,ולהמיס על אש בינונית תוך כדי עירבוב..
  • להוריד מהאש ולהוסיף כפית רום ולשפוך אותה על הביסקווטים שפוררנו ולערבב לתת לזה להתקרר מעט ואז.
  • לקחת נייר אפייה ולהרטיב את הנייר ןלהניח על השיש ולאחר מכן לשים את התערובת על הנייר ומעל עוד נייר אפייה משומן ולשטח עם מערוך לריבוע ענק או אפשר לעשות 2 רולדות על אותו אופן פשוט לחלק את התערובת..
  • לאחר מכן לוקחים קערית ושמים בתוכה את הקוקוס, ה100 גרם אבקת הסוכר, וה200 גרם המחמאה המומסת והחלב ומערבבים ומורחים על תערובת הביסקווטים עד ידיים רטובות. ואז מגלגלים לרולדה ומכניסים למקפיא לשעה ואז פורסים לפרוסות ונהנים..

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • סיגל דנה: “”פשוט ומושלם ויפה לעין” רצה להכין את זה!”

עוד מתכונים מבוקשים:

 

סושי שוקולד

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker