| | | | |

פשטידת גבינות ואטריות קלה להכנה

פשטידת גבינות טעימה ומפנקת, קלה להכנה . פשטידה שילדים תמיד אוהבים!
בהשראת: ישראלה אזולאי
ציון 4.37 על ידי 36 דירוגים
פשטידת אטריות וגבינה

פשטידת גבינות קלה להכנה, שקשה להפסיק לאכול! פשטידת אטריות וגבינה ממכרת במיוחד, מושלמת לארוחת הערב וגם לצהריים למי שרוצה.

אם זה תלוי בי ובילדים שלי, אנחנו נאכל פשטידת גבינות בכל יום ולאורך כל היום. זו אחת הפשטידות הקלות שיש להכנה ותמיד היא יוצאת טעימה, בין אם אני משדרגת אותה עם תוספות ובין אם לא.

מתכון קל של פשטידת גבינות מטריפה, שמכינים בקלות רבה – מבשלים פסטה במים, ערבוב עם המצרכים ולתנור. אפשר להוסיף כל גבינה שרוצים ואפשר להוסיף גם מגוון סוגי תוספות. איך שלא תכינו אותה – כל ביס מהפשטידה הזו פשוט הנאה צרופה!

ספר המתכונים של ישראלה אזולאי

פשטידת גבינות קלה
צילום: ישראלה אזולאי

למה באמת כדאי לכם: פשטידת גבינות קלה

  • מתכון קל ברמות בלתי מוסברות לארוחה טעימה ברמות אחרות!
  • מושלמת לארוחת ערב קלה עם ירקות חתוכים וגם לארוחת צהריים כשמתחשק!
  • אפשר לשדרג אותה עם גבינות נוספות ותוספות כמו זיתים, פטריות ומה שרוצים!
  • פשטידה שתמיד יוצאת טעימה וגם הילדים תמיד אוכלים ממנה בשמחה!

שורה תחתונה: כשרוצים ארוחה מפנקת לילדים ושילכו לישון שמחים ומחויכים, מכינים את הפשטידה הזו!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פשטידת אטריות וגבינה

פשטידת גבינות ואטריות קלה להכנה

פשטידת גבינות טעימה ומפנקת, קלה להכנה . פשטידה שילדים תמיד אוהבים!
ציון 4.37 על ידי 36 דירוגים
לדרג
באדיבות: ישראלה אזולאי

המצרכים

לפשטידה:

  • 1 חבילה אטריות רחבות (400 גרם)
  • גבינה בולגרית (150 גרם - מפוררת)
  • 1 חבילה גבינה לבנה (250 גרם)
  • גבינה צהובה (150 גרם - מגוררת)
  • 3 ביצים
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כפית מלח

לציפוי:

  • ½ חבילה חמאה (50 גרם)
  • ½ חבילה גבינה צהובה (100 גרם מגוררת)

אופן ההכנה

  • נבשל את האטריות לפי הוראות היצרן על החבילה.
  • בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הפשטידה עם האטריות.
  • נשמן תבנית פיירקס מלבנית בינונית וניצוק לתוכה את בלילת הפשטידה.
  • נפזר קוביות חמאה קטנות וגבינה צהובה מגוררת.
  • נאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-50 דקות, עד לצבע זהוב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פשטידת גבינות

אפשר להכין עם פסטה בצורות במקום האטריות?
לא כדאי, היא תצא כבדה – עדיף אטריות.
אפשר להוסיף בולגרית וקוטג'?
זה אני עושה בפשטידה אחרת שלי. אני חושבת שכן, תוסיפי באמצע מעל הגבינה צהובה. אבל זהירות עם הבולגרית, שלא תצא מלוחה מדי.
ניראת טעימה חייב שמנת מתוקה?
יכולה שמנת לבשול, אבל יותר טעימה עם שמנת מתוקה.
היי ישראלה, אפשר שמנת צמחית?
אני לא ניסיתי כי זאת פשטידה חלבית, אבל אני מניחה שכן.

 

פשטידת גבינות קלה
צילום: ישראלה אזולאי
פשטידת אטריות וגבינה
צילום: ישראלה אזולאי

רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכולם רעבים? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 

מקור: ישראלה אזולאי

 

Similar Posts

43 Comments

  1. שאלת תם- אטריות רחבות , למה הכוונה? אטריות ביצים רחבות? אפשר לרשום בבקשה במה את השתמשת שם הפסטה
    תודה

    1. היי שרית,
      מדובר באטריות רחבות של אוסם שעשויות מקמח, חבילה של 400 גרם.
      בהצלחה 🙂

  2. בתגובות למתכון פשטידת אטריות וגבינה יש שאלה של קוראת האם חייב שמנת מתוקה אבל במתכון לא רשום שמנת מתוקה, אז?

    1. היי שלווה,
      צודקת, חלה טעות במתכון ותיקנו אותה – במקום חלב, יש לשים 250 מ"ל שמנת מתוקה.
      בהצלחה 🙂

  3. ברשימת המצרכים לא מופיעה שמנת מתוקה לעומת התגובות שם מצויין במפורש שימוש בשמנת מתוקה.קיים כאן פיספוס!?

  4. תמיד חסר משהו בהוראות. למה לא לכתוב מיד שצריך לבשל את האטריות לפי הוראות היצרן לפני הערבוב עם שאר המרכיבים? זה בסיסי כאשר נותנים הוראות למתכון. נותני המתכונים צריכים להיות קפדניים יותר בכתיבת ההוראות.

    1. היי אביבה,
      הצדק עימך ולכן תיקנו את המתכון והוספנו את ההוראה הזו.
      תודה רבה על התגובה שלך 🙂

  5. היי. האם מבשלים את האטריות לפניי. במתכון יש כוס חלב, לא שמנת מתוקה.
    אשמח לקבל תשובה, מתכננת להכין היום. תודה

  6. במתכון לא כתוב שצריך שמנת מתוקה אבל בהמשך בחלק של "שאלות נפוצות" פתאום כן מדברים על שמנת מתוקה
    זאת טעות?

    1. היי איילה,
      את צודקת, אנחנו מתנצלים על הבלבול.
      במתכון הזה אין שמנת מתוקה.
      בהצלחה 🙂

  7. הי יהודית,
    בשאלות אליך מתייחסים לשמנת מתוקה והיא כלל לא מופיעה במתכון…
    אשמח לתשובה.
    תודה,
    ורדה

    1. היי ליאור,
      מתנצלים על התקלה – יש צורך לבשל את האטריות לפי ההוראות בשקית.
      בהצלחה 🙂

      1. היי יהודית!
        הכוונה לאטריות באריזה שקונים בסופר, של אוסם או חברה אחרת שאת מעדיפה.
        בהצלחה 🙂

      2. היי תמרה,
        כן, לבשל את האטריות קודם לפי ההוראות בשקית.
        בהצלחה 🙂

      3. היי טלי,
        כן, יש לבשל את האטריות לפי ההוראות על השקית.
        בהצלחה 🙂

      4. היי,
        נכון, חלה טעות במתכון ותיקנו אותה. במקום חלב, מוסיפים 250 מ"ל שמנת מתוקה.
        בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?