ארוחות צהרייםצמחוני

מתכון פלאפל מנצח

מתכון מתכון פלאפל מנצח וקל הכנה, עם סרטון הכנה שיבטיח שיצא לכם פלאפל טעים אש ובדיוק כמו שצריך. חובה להכין!

מתכון באדיבות: תומר תומס – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

הדפסה
מתכון פלאפל

מתכון פלאפל מנצח

  • נכתב ע״י: תומר תומס

-

מתכון: מתכון פלאפל מנצח


הכפלת כמויות

-

מצרכים 

חצי חבילה כוסברה
חצי חבילה פטרוזיליה
1 פלפל חריף ירוק( לא חובה)
כף מלח
כף גרעיני כוסברה (לא חובה)
1 שקית אבקת אפיה
כף פלפל שחור
45 שיני שום
כף גדושה של כמון
1 ק”ג גרגירי חומוס מהזן הקטן שהושרו במים למשך 12-24 שעות (בקיץ יש להשרות במקרר).
2 בצלים גדולים


-

אופן הכנה 

1. שומרים כוס אחד מהמים שהשרנו את החומוס.
2. במעבד מזון או מטחנת בשר טוחנים את הבצל,הפטרוזיליה,הכוסברה,גרעיני כוסברה,שום.
3. מסיפים בהדרגה את גרגירי החומוס וממשיכים לטחון.
4. מוסיפים את התבלינים,אבקת אפיה ואת המים ששמרנו בצד.
5. שמים את העיסה במקרר לחצי שעה ובינתיים מתחילים להכין את הסלטים לפלאפל. ניתן להקפיא חלק מהתערובת לשימוש חוזר.
6. בסיר שמים שמן ומתחילים לחמם,שהשמן חם מתחילים בטיגון כדורי הפלאפל.
7. ממלאים את הפיתה עם כדורי הפלאפל הציפס, והתוספות האהובות עליכם, בתאבון.


הערות מתכון

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר מתכון לצ’יפס המתנפח?
תשובה: בבקשה כאן

שאלה: איך מכינים את הפיתה? אפשר מתכון?
תשובה: מתכון בלחיצה כאן.

סרטון הכנה מלא: 

 

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker