Advertisements
מתכון מושלם ללחמניות פריכות וטעימות במחיר של שקית קמח. גם תקבלו לחמניות אווריריות ומעלפות, וגם תחסכו בכסף. מתכון ללחמניות שחובה לשמור ולהתחיל להכין באופן קבוע. מומלץ בחום!

מתכון באדיבות: ורדית חביב   – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

Advertisements

מצרכים

מרכיבים
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
רבע כוס סוכר
רבע כוס שמן
1 כף מלח
2 ורבע כוסות מים
2 כפות קורנפלור

אופן הכנה 

  • תחילה מנפים את הקמח ושמים בקערת המיקסר. מוסיפים את השמרים, השמן, הסוכר ומערבבים ותוך כדי ערבוב מוסיפים את המים בהדרגה, המלח והקורנפלור
  • מערבבים היטב כ-5 עד 7 דקות.
    לאחר מכן שהבצק מתגבש מורחים עליו מעט שמן ומכסים במגבת להתפחה של כשעה.
  • לאחר שהבצק תפח והכפיל את נפחו, מניחים אותו על משטח נקי ובעדינות לשים מבלי להוציא את האוויר מבפנים.
  • מחלקים את הבצק ל-4 חלקים, וכל חלק מחלקים ל-5 כדורים קטנטנים.
  • את הכדורים מרדדים במערוך ומגלגלים פנימה. מגלגלים אותו מעט ומכניסים נפח פנימה.
  • מסדרים את הלחמניות במגש על נייר אפייה. ומתפיחים כחצי שעה.
  • מצפים את הלחמניות בביצה וזורים שומשום מעליהן.
  • מכניסים את הלחמניות לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות צלזיוס למשך כרבע שעה עד 20 דקות.

Advertisements
 
עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements