Advertisements
|

עוגת שוקולד וקוקוס – עוגת שכבות שוקולד עם קוקוס משגעת וטעימה ביותר. מתכון קליל ומהיר שחובה להכין!.
מתכון באדיבות: דורית אלישע – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

Advertisements

מצרכים 

300 גר שוקולד מריר
1 כוס חלב
3 כפות קקאו
200 גר חמאה או מחמאה
6 ביצים
4 חלבונים
1 כוס סוכר
1 אבקת אפייה
כוס וחצי קמח
3 כפות סוכר
1 כוס קוקוס
1 שמנת מתוקה
כוס מדידה חד פעמי שתייה חמה

אופן הכנה 

בקלחת להמיס כוס חלב עם 100 גר שוקולד מריר .
3 כפות קקאו .
לכבות את הגז, ולהוסיף 200 גר חמאה או מחמאה .
להפריד 6 ביצים .
את החלמונים להוסיף לתערובת השוקולד .
את החלבונים להקציף עם 1 כוס סוכר ולהוסיף לתערובת השוקולד בתנועות קיפול, ואת הקמח ואבקת אפייה .
לשכבת הקוקוס – להקציף 4 חלבונים עם 3 כפות סוכר .
לקצף חזק להוסיף את הקוקוס, לצקת לתבנית (24) משומנת חצי מתערובת השוקולד מעל לשטח את הקוקוס ואת תערובת השוקולד נותרה .
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 50 דקות.
לקרם:
200 גר שוקולד מריר .
1 שמנת מתוקה .
להמיס על להבה נמוכה ולצקת על העוגה.

Advertisements

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת שוקולד כשרה לפסח

Advertisements

Advertisements

Similar Posts

4 Comments

    1. היי נעמה,
      כן, אפשר להמיר את כל מוצרי החלב במוצרים מן הצומח כמו שמנת צמחית, חלב שיבולת שועל ועוד.
      בהצלחה 🙂

  1. ברשימת המצרכים מופיע 3 כפות סוכר .
    באופן ההכנה מופיע כוס סוכר .
    מה נכון מבין השניים ?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements