עוגת סולת וקוקוס פרווה נדירה – מתכון לעוגה פרווה משגעת, עוגה עסיסית רכה גבוהה וטעימה, והכי חשוב קלה להכנה!

 
מתכון באדיבות: שפרה אזולאי  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
 

מתכון: עוגת סולת וקוקוס פרווה נדירה

מצרכים ואופן הכנה לעוגה

בקערה גדולה
לערבב לפי הסדר:
1 כוס קמח
1 כוס קוקוס
1 כוס סולת
1 אבקת אפייה
גרידת לימון ותפוז
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
6 חלמונים
– לערבב עד איחוד
בקערת המיקסר:
להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב (לא קשה)
להוסיף את קצף החלבונים לבלילה בתנועות עטיפה עד לאיחוד
לשמן במרגרינה תבנית חד פעמית בינונית

למזוג את הבלילה לתבנית בערך בגודיל 20X30

לאפות בחום 170 מעלות אפייה רגילה כ 50-60 דקות
בזמן שהעוגה בתנור להכין סירופ ולצנן.


מצרכים ואופן הכנה לסירופ 

סירופ: לבשל על הגז :
2 כוסות מים
כוס וחצי סוכר
1 סוכר וניל
מיץ מלימון שלם
לבשל בערך 20 דקות
כשהעוגמ מוכנה לחורר אותה עם קיסם, לשפוך את הסירופ הקר על עוגה חמה.
לפזר מעל קוקוס

שאלות ותשובות

שאלה: באיזה כוס מידה השתמשת?
תשובה: כוס חד פעמי חמה.עוד מתכונים מבוקשים:


עוגת סולת וקוקוס פרווה
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *