מתכון: עוגת סברינה מדהימה
מצרכים ואופן הכנה לסברינה
5 ביצים
חצי כוס שמן
5 כפות סוכר
מקציפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את השמן וכך גם את הסוכר
מוסיפים כוס וכף קמח תופח תוך כדי הקצפה
לאחר מכן כוס סולת, מוספים: 1 סוכר וניל, מקציפים הכל יחד עד לקבלת בלילה חלקה
משמנים תבנית (או תבניית קטנות) ומכניסים לתנור 180 מעלות 20 דקות (לבדוק עם קיסם)
מצרכים ואופן הכנה לסירופ ולקצפת
סירופ:
כוס וחצי סוכר
2 כוסות מים
להרתיח על הגז
כשזה מבעבע להוסיף 2 כפות רום
להוריד מהאש, לשים על הסברינות לאחר שהן בטמפרטורת החדר
קצפת:
2 שמנת מתוקה
1 אינסטינג פודינג וניל
חצי כוס חלב
להקציף יחד לקצפת יציבה
למלא שקית זילוף ולזלף על הסברינות כשהן קרות
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
מתכון מקורי: עוגת סברינה – עינת חנניה
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
היי כוס וחצי קמח תופח של שתיה חמה או קרה ?
כוס חד פעמית לשתייה קרה. בהצלחה!
היי
בעוגת סברינה כתוב כף תופח הקוונה לקמח תופח או אבקת אפיה
היי דיאנה, הכוונה לכוס של קמח תופח + כף אחת של קמח תופח. בהצלחה!