מתכונים לשבועותמתכונים מדהימיםמתכונים מובחרים לאפליקציהעוגותעוגות גבינה

עוגת מסקרפונה ולוטוס קפואה עם קראנץ’ קורנפלקס

עוגת מסקרפונה ולוטוס קפואה עם קראנץ’ קורנפלקס העוגה ששברה את הרשת.

מתכון לעוגת גבינה לוטוס קיצית ומערננת, שתרשים את כל מי שיראה או יטעם. חובה להכין!

תמונות באדיבות: רהב זמיר גרשוני  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

 עוגת מסקרפונה ולוטוס 

מתכון: עוגת מסקרפונה ולוטוס קפואה עם קראנץ’ קורנפלקס

מצרכים 

מאה גרם אבקת סוכר
שני גביעים (500 גרם) גבינת מסקרפונה
שני מיכלים  (500 מ”ל) שמנת מתוקה 38%
כפית אחת תמצית וניל
חמאה 70 גרם
חבילת לוטוס 1
צנצנת אחת לוטוס
בערך 5 כוסות של קורנפלקס


אופן הכנה 

  • קודם כל להתחיל בממרח הלוטוס עם הקורנפלקס: ממיסים את ממרח הלוטוס כמה שניות במיקרוגל ולאחר מכן נשפוך אותו על הקורנפלקס. מערבבים הכל היטב עד שיהיה מצופה כמו שצריך, נפזר את כל התערובת בתבנית ומיד נכניס למקפיא לנוח עד לשלבים הבאים.
  • נכין בשלב זה את התחתית: ממיסים במיקרו את החמאה. נטחן עוגיות הלוטוס יחד עם החמאה המומסת ונשטח את התערובת לתבנית ואז להעביר לקירור.
  • נקציף במיקסר במהירות גבוההאת כל החומרים לגלידת הוניל שלנו (את המסקרפונה, שמנת מתוקה, תמצית וניל ואבקת סוכר) עד שמתקבלת תערובת יציבה.
  • נרכיב את העוגה: נשים 1/2 מהכמות של תערובת גלידת הוניל שלנו על עוגיות הלוטוס, מעל נפזר את תערובת הלוטוס קורנפלקס שעשינו, שוב מעל שופכים את התערובת גלידה שלנו ומכניס למקפיא למשך ארבע שעות.
  • לקישוט: ניתן לשפוך ממרח לוטוס בטמפרטורת החדר ומעל, ושוב מתערובת הקורנפלקס שלנו.

שאלות ותשובות

שאלה: האם הקורנפלקס נשאר קראנצי או שנהיה רך? חשבתי להחליף בפצפוצי אורז.
תשובה: נשאר קראנצ’י וטעים אין על מה לדאוג.

שאלה: איזה תבנית ? קפיצית או רינג? מה עדיף?
תשובה: התבנית היא תבנית קפיצית 24. ועדיף להשתמש בתבנית קפיצית.

שאלה: העוגה נדירה! הקורנפלקס הוא רגיל ללא סוכר או שוגי עם סוכר?
תשובה: הקורנפלקס רגיל. ללא סוכר.

שאלה: האם העוגה צריכה להשמר במקרר או במקפיא?
תשובה: עדיף להשאיר במקפיא כי היא מתחילה להיות נוזלית אם המקרר לא קר מספיק. 

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • רות לוורטי : “העוגה טעימה ומרשימה, אבל אני מציעה להוריד את החלב המרוכז מאחר והעוגה יצאה מתוקה מידי (לטעמי כמובן)”
  • אסתר דיין: “הכנתי ויצא נפלא, מתכון מנצח!”
  • דיאנה בונדר: “גם אני הכנתי, בלי הקורנפלקס, אבל עדיין יצא משגע!”

עוד מתכונים מבוקשים:

 

עוגת מסקרפונה ולוטוס

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

תגובות 4

    1. עדיף להשאיר במקפיא כי היא מתחילה להיות נוזלית אם המקרר לא קר מספיק. 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker