Advertisements
ברקוקש (קוסקוס חלבי מתוק) – מתכון ברקוקש למביני עניין, אחד המאכלים המרוקאים האותנטיים הכי טעימים ביקום והכי אהובים מבית אמא. חובה להכין!

מתכון באדיבות: דבי ממן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

Advertisements

מתכון: ברקוקש (קוסקוס חלבי מתוק)

מצרכים ואופן הכנה 

  • בקערת רחבה לשים שליש חבילה סולת וכוס מים ולהתחיל לערבל
  • להוסיף סולת ומים ומעט קמח עד כוס לסירוגין ולערבל כל הזמן (קילו סולת כ 3 כוסות מים)
  • כשזה מוכן להעביר לקערה עם שליש כוס שמן לערבב היטב ולהעביר למסננת של סיר קוסקוס
  • להניח על הסיר שבו המים רותחים לאדות פתוח 10 דקות וסגור עוד 35 דקות לקרר היטב . 
  • לבשל במים עם מלח עד ספיגת הנוזלים להוסיף חלב לבשל עד ספיגה והסמכה
  • לקראת סוף הבישול להוסיף כוסברה 
  • להגיש עם סוכר ו\או חמאה קינמון 


שאלות ותשובות

שאלה: אני גם מכינה! לא מצליחה לזהות מה זה הירק בתוך הברקוקש?
תשובה: כוסברה.

שאלה: תודה על המתכון. כמה מים לבשל עד ספיגת הנוזלים? וכמה חלב להוסיף?
תשובה: עד כיסוי וטיפה למים, עד כיסוי לחלב.

עוד מתכונים מבוקשים:

Advertisements

ברקוקש
Advertisements

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements