מתכון באדיבות: מרסל אזולאי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת שוקולד עשויה כולה משוקולד
5 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
5 כפות שוקולית לאפייה
2 כוסות קמח
כוס מים חמים
1 אפייה
1 סוכר וניל
כף נס קפה
- להפריד ביצים
- להקציף חלבונים עם הסוכר
- להוסיף לחלמונים את השמן המים השוקולית הנס קפה ובסוף את האפייה והקמח לערבב היטב
- ואז להוסיף את החלבונים בצורת עטיפה בהדרגה!
- לאפות על חום 170 כ 35 דקות.
אפשרי: קרם שוקולד לציפוי:
לקרם שוקולד:
200 גרם שוקולד להמיס עם חצי שמנת מתוקה
לשפוך על העוגה שהיא חמה..
שאלות ותשובות
שאלה: מתי מוסיפים את המים?
תשובה: מוסיפים את המים על החלמונים והשמן.
שאלה: באיזה כוס השתמשת?
תשובה: כוס חד פעמית לשתייה חמה.
שאלה: מתי שמים את הקפה?
תשובה: את הקפה שמים בתוך המים החמים.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!