מתכון לפזואלוס מרוקאי מנצח –
איך מכינים פזואלוס מרוקאי הכי טעים שאכלתם…מרקם קריספי ומתקתק, טעם של מרוקו שיחיזיר אותכם לילדות!
מתכון לפזואלוס מיוחדים ואחידים שחובה שתכינו לשבת, לבר מצווה, לאירוח, או סתם לנשנש. אין על פזואלוס!
מתכון לפזואלוס מיוחדים ואחידים שחובה שתכינו לשבת, לבר מצווה, לאירוח, או סתם לנשנש. אין על פזואלוס!
מתכון באדיבות: רונית פרץ – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: מתכון לפזואלוס מרוקאי מנצח
מצרכים
/רונית פרץ
לבצק
500 גרם קמח
5 ביצים
4 כפות שמן
4 כפות מים
כפית סוכר
כפית אבקת אפייה
אופן הכנה
ללוש לבצק אחיד
לתת מנוחה שעה
לחלק ל 8 חלקים
לרדד כל חלק לבצק דק כמו נייר
רידדתי במכונת פסטה
מהעבה לדק ביותר
לחתוך לרצועות
עם גלגלת משוננת
להצמיד את קצה הרצועה למקל ולטגן תוך כדי סיבוב
שאלות ותשובות
שאלה: מדהים…מאיפה ניתן לרכוש את המקל??
תשובה: יש בשווקים השונים. בשווקים הכי זול ואיכותי.
שאלה: ואם אין את המקל?
תשובה: למי שאין את המקל ורוצה להכין יכולה להשתמש גם במזלג ארוך.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת גלידה לוטוס קלה להכנה
- מתכון: עוגת נוטלה מהירה וסופר טעימה
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!