גלידה

גלידה ביתית ללא מכונה במיליון טעמים!

גלידה ביתית ללא מכונה בשלל טעמים שונים ומפנקים –
 
מהיום, גלידה מכינים בבית!
מתכון בלי מכונות ובקלי קלות, רק עם מיקסר וכמה דקות וכבר תוכלו להכין כל גלידה בטעמים שאפילו לא קיימים בחנויות!

מתכון באדיבות: ליאת חתוכה  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

גלידה ביתית

מתכון: גלידה ביתית ללא מכונה

מצרכים ואופן הכנה 

 הקציפו 4 גביעי שמנת מתוקה- סכ”ה ליטר [חלבית/פרווה]
הוסיפו בתנועות קיפול מיכל חלב מרוכז
חלקו את הכמות ל3 קערות ולכל אחת הוסיפו הוסיפו 15 טיפות תמצית טעם וקורט אבקת צבע מאכל
(ניתן גם להכין את כל הכמות מטעם אחד שהכי אוהבים)


טעמים שונים שאפשר להכין בקלי קלות: 

גלידת פיסטוק ביתית ומפנקת –

להקציף את השמנת המתוקה עד להתייצבות + 15 טיפות  תמצית בטעם פיסטוק של מלכת הג’לי + קורט אבקת צבע מאכל ירוק של מלכת הג’לי.
בתנועות קיפול לערבב את החלב המרוכז עם השמנת עד שמתקבלת מסה אחידה.
להוסיף תוספות בתנועות קיפול .
להקפיא 7-8 שעות.

גלידת מנטה עם שברי שוקולד מריר –

להקציף את השמנת במיקסר עם 15 טיפות תמצית בטעם מנטה למרקם תפוח ויציב. .
להוסיף בתנועות קיפול את מיכל החלב המרוכז. .
לפזר ולהוסיף 100 גרם שוקולד מריר משובח קצוץ בתוך המסה ולקשט מעל. .
ניתן להוסיף צבע באמצעות קורט אבקת צבע מאכל ירוק של מלכת הג’לי, אך זה לא חובה.
להקפיא 7-8 שעות..

גלידה ביתית מנגו –

להקציף את השמנת במיקסר עם 15 טיפות תמצית בטעם מנגו למרקם תפוח ויציב. .
להוסיף בתנועות קיפול את מיכל החלב המרוכז. .
לקלף ולחתוך את תוכן מנגו אחד קטן.
לפזר ולהוסיף את המנגו הקצוץ בתוך המסה ולקשט מעל. .
להקפיא 7-8 שעות.

גלידה ביתית בטעם עוגת גבינה ביסקוויטים ואגוזי מלך:

להקציף את השמנת במיקסר עם 15 טיפות תמצית בטעם עוגת גבינה למרקם תפוח ויציב.
להוסיף בתנועות קיפול את מיכל החלב המרוכז.
לפזר ולהוסיף  5 ביסקוויטים קצוצים וכ 15 אגוזי המלך בתוך המסה ולקשט מעל.
להקפיא 7-8 שעות.

גלידה ביתית בטעם מלבי וקוקוס- 

להקציף את השמנת במיקסר עם 15 טיפות תמצית בטעם מלבי למרקם תפוח ויציב. .
להוסיף בתנועות קיפול את מיכל החלב המרוכז. .
לפזר ולהוסיף את שבבי קוקוס קלוי ורבע כוס תרכיז אדום למלבי בתוך המסה ולקשט מעל. .
להקפיא 7-8 שעות.

 

רוצים עוד רעיונות? אפשר להכין גלידות בטעמי פיסטוק ופקאן, גלידת בזוקה ומרשמלו, גלידת וניל צרפתי ושברי עוגיות ועוד.
וכמובן! הוסיפו תוספות כמו שאתם אוהבים. בתיאבון!

שאלות ותשובות

שאלה: מאיפה ניתן לרכוש את התמציות?
תשובה:  אפשר להזמין מבעלת המתכון. בקישור פה.

שאלה: בלי תמצית טעם וצבע איך יוצא?
תשובה: בלי התמצית זה טעם של קצפת…ללא ספק תמציות הטעם משדרגות פלאים…גם בטעם וגם בריח.

שאלה: בגירסה פרווה אי אפשר לשים חלב מרוכז. עם מה אפשר להחליף?
תשובה: אפשר להחליף בקרם קוקוס.

שאלה: אפשר תמונה של החלב המרוכז לגלידה?
תשובה: כן בבקשה תמונה פה.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

גלידה ביתית

 

גלידה ביתית

 

גלידה ביתית

גלידה ביתית

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker