למילוי של הקינדר-
400 מ״ל חלב.
150 גרם אגוזי לוז טחונים או מחית פרלינה .
80 גרם סוכר
50 גרם קורנפלור
3 חלמונים
–
1/2 כפית סוכר וניל
100 גרם שוקולד לבן
150 מל שמנת להקצפה
לציפוי – 300 גרם שוקולד חלב מטבעות
100 גרם נוטלה
50 מל שמן קנולה
אופן הכנה
אופן הכנת המילוי: .
בסיר על אש בינונית לערבב חלב , סוכר חלמונים קורנפלור וסוכר וניל, לערבב עד שכלל התערובת הופכת אחידה, לדאוג תמיד לבחוש שהביצים לא יתבשלו לנו ושלא ייוצרו גושים בתערובת בגלל הקורנפלור , לאחר מכן להוסיף מחית פרלינה לערבב , ושוקולד לבן מומס לערבב שוב לכסות בניילון נצמד שלא ייווצר קרום, ולהכניס למקרר לבינתיים .
2 חפיסות של וופל לואקר לא הקוביות אלא הוופלים הארוכים. אני השתמשתי בטעם אגוזים 400 גרם שוקולד מריר מטבעות מומס.
להכין שתי מחיצות בצורה של חצי עיגול – לשמן מעט את התבנית סיליקון עם מברשת אפיה , לעבור על המחיצות עם שוקולד מומס מריר , להניח בתוך התבנית במרווחים שווים , לעבור עם השוקולד המומס על כלל התבנית בכל פינה אפשרית , רצוי לעבור פעמיים אפילו , להניח את הוופלים על גבי התבנית אם הם ארוכים מידי ניתן לחתוך בהתאם לתבנית. ושוב מעל הוופלים לעבור עם שוקולד מומס . להוציא את המלית מהמקרר ,להקציף את המלית עם 150 מל שמנת מתוקה , ולשפוך לתוך התבנית לעבור עם מרית כדי שיהיה אסתטי , לבסוף להניח שורה נוספת של וופלים, ניתן להיעזר בסרטון , למרוח בשוקולד מומס , להכניס למקפיא לשלוש שעות . .
אופן ההכנה – ציפוי -.
להמיס הכל יחד לשפוך מעל הקינדר לאחר ששהה במקפיא 3 שעות. לקישוט לעבור עם שוקולד מריר פרי סטייל כזה. בהצלחה !!!
שאלות ותשובות
שאלה: במקום מחית פרלינה אני יכולה להשתמש בשוקולד למריחה של שחר בטעם נוגט אגוזים? ( יש לזה טעם של המילוי של הקינדר)
תשובה: ברור !!! פשוט שהבסיס יהיה הפודינג שזה החלמונים קורנפלור וכו על הסיר.
שאלה: כמה בערך להוסיף?
תשובה: זה נראה לי אותו מרקם אז הכמות בגרמים תהיה שווה , כמות של מחית כנגד כמות של הממרח למריחה
שאלה: מאיפה קונים את התבנית?
תשובה: יש בכל החנויות למוצרי אפיה, תבנית של סיליקומארט. תמונה פה
שאלה: אבל מרי, איך עשית את הפסים (חורים) כמו שבקינדר?
תשובה: הכנתי מחיצות מקרטון ומרחתי אותם בשוקולד . תמונה פה
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת גלידה לוטוס קלה להכנה
- מתכון: מאפה בצק עלים במילוי שוקולד
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!