|
עוגת קינדר בואנו ענקית – קבלו מתכון משגע שירשים את כל מי שיראה ויטעם. תעקבו אחרי המתכון שלב שלב וכך תכינו במו ידיכם את עוגת הקינדר בואנו המדהימה והמגרה הזאת. 
מתכון באדיבות: מרי קוגן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת קינדר בואנו ענקית

מצרכים 

למילוי של הקינדר-
400 מ״ל חלב.
150 גרם אגוזי לוז טחונים או מחית פרלינה . 

80 גרם סוכר

50 גרם קורנפלור
3 חלמונים 
–
1/2 כפית סוכר וניל

 100 גרם שוקולד לבן 

150 מל שמנת להקצפה
לציפוי – 300 גרם שוקולד חלב מטבעות
100 גרם נוטלה
50 מל שמן קנולה


אופן הכנה 

אופן הכנת המילוי: .
בסיר על אש בינונית לערבב חלב , סוכר חלמונים קורנפלור וסוכר וניל, לערבב עד שכלל התערובת הופכת אחידה, לדאוג תמיד לבחוש שהביצים לא יתבשלו לנו ושלא ייוצרו גושים בתערובת בגלל הקורנפלור , לאחר מכן להוסיף מחית פרלינה לערבב , ושוקולד לבן מומס לערבב שוב לכסות בניילון נצמד שלא ייווצר קרום, ולהכניס למקרר לבינתיים .
2 חפיסות של וופל לואקר לא הקוביות אלא הוופלים הארוכים. אני השתמשתי בטעם אגוזים 400 גרם שוקולד מריר מטבעות מומס.
להכין שתי מחיצות בצורה של חצי עיגול – לשמן מעט את התבנית סיליקון עם מברשת אפיה , לעבור על המחיצות עם שוקולד מומס מריר , להניח בתוך התבנית במרווחים שווים , לעבור עם השוקולד המומס על כלל התבנית בכל פינה אפשרית , רצוי לעבור פעמיים אפילו , להניח את הוופלים על גבי התבנית אם הם ארוכים מידי ניתן לחתוך בהתאם לתבנית. ושוב מעל הוופלים לעבור עם שוקולד מומס . להוציא את המלית מהמקרר ,להקציף את המלית עם 150 מל שמנת מתוקה , ולשפוך לתוך התבנית לעבור עם מרית כדי שיהיה אסתטי , לבסוף להניח שורה נוספת של וופלים, ניתן להיעזר בסרטון , למרוח בשוקולד מומס , להכניס למקפיא לשלוש שעות . .
אופן ההכנה – ציפוי -.
להמיס הכל יחד לשפוך מעל הקינדר לאחר ששהה במקפיא 3 שעות. לקישוט לעבור עם שוקולד מריר פרי סטייל כזה. בהצלחה !!!

שאלות ותשובות

שאלה: במקום מחית פרלינה אני יכולה להשתמש בשוקולד למריחה של שחר בטעם נוגט אגוזים? ( יש לזה טעם של המילוי של הקינדר)
תשובה: ברור !!! פשוט שהבסיס יהיה הפודינג שזה החלמונים קורנפלור וכו על הסיר.

שאלה: כמה בערך להוסיף?
תשובה: זה נראה לי אותו מרקם אז הכמות בגרמים תהיה שווה , כמות של מחית כנגד כמות של הממרח למריחה

שאלה: מאיפה קונים את התבנית?
תשובה: יש בכל החנויות למוצרי אפיה, תבנית של סיליקומארט. תמונה פה

שאלה: אבל מרי, איך עשית את הפסים (חורים) כמו שבקינדר?
תשובה: הכנתי מחיצות מקרטון ומרחתי אותם בשוקולד . תמונה פה

 

עוד מתכונים מבוקשים:


עוגת קינדר בואנו ענקית
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements