מנות ראשונות וסלטיםתוספות

כרובית מטוגנת בפירורי לחם

כרובית מטוגנת בפירורי לחם מוזהבים – מנת צד גם קלי קלות וגם וטעימה ביותר להכנה – אחת התוספות הטעימות לארוחה.

מתכון שיעשה לכם חשק לקום כבר ברגע זה ולהכין. מומלץ בחום!

מתכון באדיבות: אינס דהן  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

 

מתכון: כרובית מטוגנת בפירורי לחם

 מצרכים ואופן הכנה 

  • כרובית של סנפורסט (הכי נקייה שיש בלי התעסקות מיותרת)
  • נחלק את הכרובית באמצעות סכין לפרחים בגודל בינוני.
  • נרתיח כעשר דקות, עד שהכרובית לא רכה ולא קשה, משהו באמצע.
  • אחר כך נסנן ונקרר את הכרובית שהרתחנו טוב טוב. 
  • בקערה ראשונה נערבב ביצה עם מלח ופלפל (ניתן להשתמש בתבלינים נוספים אם רוצים)
  • בקערה שנייה נשים את פירורי הלחם המוזהבים (אם אתם רואים שחסר לקראת הסוף הטיגון תמיד ניתן להוסיף עוד).
  •  נטבול היטב כל פרח כרובית בביצה ותבלינים ואז נפזר בנדיבות מכל הכיוונים פירורי לחם מוזהבים.
  • מה שעוד חשוב זה לטגן בסיר בשמן עמוק לתוצאה הכי הכי טעימה.
  • מומלץ לאכול עם צ’ילי או טחינה ופשוט לטרוף!

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

 

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close