ארוחות צהרייםמתכוני עוף

מוקפץ עם חזה חוף ופסטה 

מוקפץ עם חזה חוף ופסטה – 

מתכון פילה עוף עם ירקות מוקפצים ופסטה- ארוחת צהריים מושלמת שחובה להכין!

מתכון באדיבות: דורית אלישע  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: מוקפץ עם חזה חוף ופסטה 

מצרכים 

500 גר פילה עוף
2 כפות שמן קנולה
3 שיני שום כתוש
1 גזר
1 בצל גדול
2 פלפלים אדומים
6 כפות רוטב סויה
1 כף סילאן
3 כפות רוטב טריאקי
1 כף צ’ילי גרוס
1 כף קורנפלור
1 כוס מים
חצי חב פסטה פפרדלה


אופן הכנה 

בווק עם כף שמן לטגן את השום דקה .
להוסיף את הפילה עוף .
להקפיץ עד לשינוי הצבע .
להניח בצד .
בווק עם כף שמן להקפיץ בצל גדול חתוך לטבעות.
להוסיף גזר חתוך לרצועות דקות, 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות 10 דקות הקפצה .
בקערה לערבב 6 כפות רוטב סויה, כף סילאן, 3 כפות רוטב טריאקי .
כף צ’ילי גרוס, כף קורנפלור, כוס מים.
להוסיף לווק את הרוטב .
והלילה עוף לבשל 15 דקות .
לבשל חצי חב פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק .
לקשט עם חופן קשיו קלוי .
ובצל ירוק. .

שאלות ותשובות

שאלה: נראה ממש טוב אך לטעמי מפוצץ שמן.
תשובה: ממש לא מצטופה שמן הברק זה מהתיבול

שאלה: נראה אש! חייב קורנפלור?
תשובה: לא בהכרח.

שאלה: הכוונה לחזה עוף או לפרגיות? תודה
תשובה: פילה עוף זה חלק רך שמוציאים מהחזה בכל סופר וקצביה מוכרים.

שאלה: אפשר בלי הטיריאקי?
תשובה: בהחלט. 

שאלה: אפשר לשאול מה מוסיפים את הקורנפלור?
תשובה: בשביל סמיכות, אך את יכולה לוותר.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

מוקפץ עם חזה עוף

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

 

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker