מוקפץ עם חזה חוף ופסטה – 

מתכון פילה עוף עם ירקות מוקפצים ופסטה- ארוחת צהריים מושלמת שחובה להכין!

מתכון באדיבות: דורית אלישע  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: מוקפץ עם חזה חוף ופסטה 

מצרכים 

500 גר פילה עוף
2 כפות שמן קנולה
3 שיני שום כתוש
1 גזר
1 בצל גדול
2 פלפלים אדומים
6 כפות רוטב סויה
1 כף סילאן
3 כפות רוטב טריאקי
1 כף צ’ילי גרוס
1 כף קורנפלור
1 כוס מים
חצי חב פסטה פפרדלה


אופן הכנה 

בווק עם כף שמן לטגן את השום דקה .
להוסיף את הפילה עוף .
להקפיץ עד לשינוי הצבע .
להניח בצד .
בווק עם כף שמן להקפיץ בצל גדול חתוך לטבעות.
להוסיף גזר חתוך לרצועות דקות, 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות 10 דקות הקפצה .
בקערה לערבב 6 כפות רוטב סויה, כף סילאן, 3 כפות רוטב טריאקי .
כף צ’ילי גרוס, כף קורנפלור, כוס מים.
להוסיף לווק את הרוטב .
והלילה עוף לבשל 15 דקות .
לבשל חצי חב פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק .
לקשט עם חופן קשיו קלוי .
ובצל ירוק. .

שאלות ותשובות

שאלה: נראה ממש טוב אך לטעמי מפוצץ שמן.
תשובה: ממש לא מצטופה שמן הברק זה מהתיבול

שאלה: נראה אש! חייב קורנפלור?
תשובה: לא בהכרח.

שאלה: הכוונה לחזה עוף או לפרגיות? תודה
תשובה: פילה עוף זה חלק רך שמוציאים מהחזה בכל סופר וקצביה מוכרים.

שאלה: אפשר בלי הטיריאקי?
תשובה: בהחלט. 

שאלה: אפשר לשאול מה מוסיפים את הקורנפלור?
תשובה: בשביל סמיכות, אך את יכולה לוותר.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

מוקפץ עם חזה עוף

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!