|

בורקס דפי אורז תרד וגבינה

יוצא קריספי בטירוף! לנוחיותכם מצורף גם סרטון הכנה קצר בנוסף לאופן ההכנה!
בהשראת: אילנית בניזרי
ציון 4.72 על ידי 7 דירוגים
בורקס דפי אורז תרד וגבינה בולגרית

בורקס דפי אורז במילוי תרד וגבינה בולגרית – בורקס גבינה מדפי אורז כל כך טעים שתצטערו שהכנתם פחות, גם אם נראה שהכנתם הרבה!

מי שאוהב בורקס לא באמת יכול לעצור עצמו מהפיתוי שבאכילת בורקס, אבל כולם יודעים שבריאות זה לא בדיוק הצד החזק של הבורקסים. אז בתור חובבי בורקסים מושבעים מצאתי מתכון בורקס מדפי אורז שהוא גם טעים וגם בריא מהרבה מהבורקסים הרגילים.

מתכון כל כך קל שזה מצחיק! דפי אורז בורקס שאי אפשר לעמוד בפניו! כמו שהוא קל להכנה הוא גם קל לעיכול ולא משאיר תחושות לוואי. מתכון בורקס דפי אורז עשיר בתרד ובגבינה בולגרית שאפשר לאכול אותו כאילו היה זה צ'יפס.

בורקס דפי אורז תרד וגבינה בולגרית
צילום: אילנית בניזרי

למה באמת כדאי לכם: בורקס דפי אורז

  • אחד המתכונים הכי קלים שיש ויש גם סרטון הכנה שיהיה נוח!
  • ניתן למלא את הבורקס במילוי בשר או בכל מילוי אחר שרוצים!
  • בורקס דפי אורז שניתן לטגן במקום לאפות ויוצא טעים באותה מידה!
  • בורקס בריא בהרבה מכל בורקס קנוי או בורקס ביתי שמכינים מבצק עלים!

 

שורה תחתונה: למה לבחור בין בריאות לפינוק כשאפשר לשלב את שניהם?! מתכון בריא ומפנק במיוחד!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

בורקס דפי אורז תרד וגבינה בולגרית

בורקס דפי אורז תרד וגבינה

יוצא קריספי בטירוף! לנוחיותכם מצורף גם סרטון הכנה קצר בנוסף לאופן ההכנה!
ציון 4.72 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנית בניזרי

המצרכים

  • 1 חבילת דפי אורז עגולים (400 גרם - יש גם מרובעים)
  • 1 קוביית גבינה בולגרית (לגרד)
  • ½ חבילה עלי תרד בייבי (200 גרם - לקצוץ)
  • פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)

ציפוי:

  • ביצה
  • שומשום (לפיזור)

אופן ההכנה

  • את עלי התרד והגבינה נערבב ביחד ונפזר פלפל שחור גרוס.
  • נמלא קערה עם מים חמימים.
  • נכניס דף אורז למים נספור עד 5 ונוציא לקרש חיתוך.
  • נייבש קלות במגבת נקייה.
  • נמלא מהמלית נגלגל לצורת עלי סיגר. (אם קניתם מרובעים תכינו בצורת ריבוע).
  • נבריש בביצה טרופה ונפזר שומשום.
  • נאפה בחום 180 מעלות לכחצי שעה או עד להזהבה יפה. (אם לבן להשאיר בתנור שיזהיב).

הערות וטיפים

שימו לב לא להכניס את כל העלים למים - אחד אחד כי צריך לעבוד מהר אחרת זה נהיה דביק ולא לשכוח לייבש את הדף מהמים ולמלא באיזה מלית שתירצו - אפשר גם בבשר טחון!!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: בורקס דפי אורז

תגידי הדפי אורז לא יוצא לך רירי כזה? הכנתי גם יצא טוב אבל שאני חותכת יוצא רירי כזה.
בכלל לא! אולי השרת יותר מידי תספרי עד 5 ותוציאי מהמים.
מה יכולה להיות הסיבה שזה יוצא גומי?
חוסר אפייה. לא להוציא מהתנור עד שמזהיב!
אם עושים מלית בשר, צריך לטגן את הבשר קודם? לפני שממלאים את דפי האורז?
כן, טגני את הבשר כמו שעושים בורקס.
להרתיח את עלי התרד קודם או ישר לקצוץ ולהוסיף למלית?
ללא הרתחה.
אפשר לטגן במקום לאפות?
כן.

 


הבמה כולה שלכם:
בורקס דפי אורז תרד וגבינה בולגרית
צילום: מלכה זאבי אלגרבלי

"מושלםםםם!"
מלכה זאבי אלגרבלי

בורקס דפי אורז תרד וגבינה בולגרית
צילום: אילת מנחם
בורקס דפי אורז תרד וגבינה בולגרית
צילום: אילנית בניזרי

רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 Comments

    1. היי דליה,
      נשמע שנוצרו שברים בדף האורז טרם האפייה. היינו ממליצים להרטיב עוד קצת כל דף בפעם הבא, כנראה שהדפים היו יבשים מדי.
      בנוסף, אפשר גם לאפות טיפה פחות זמן ולראות אם זה עוזר.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?