עוגת פרג עם שוקולד ואגוזים –
מתכון לעוגת פרג טעימה מיוחד, עם קרם שוקולד ואגוזים טעימים ועשירים, עוגה מומלצת בחום, נסו עכשיו!
מתכון באדיבות: שרה יוסף – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת פרג עם שוקולד ואגוזים
מצרכים
5 ביצים
2 כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
200 גרם פרג טרי טחון
1 כף רום
1 וחצי כוסות סוכר
1 תפוח ירוק מגורד
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס אגוזים קצוצים גס
גרידת לימון
לקרם שוקולד:
1 שמנת מתוקה
2 שוקולד מריר
אופן הכנה
- להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב להנמיך את המיקסר להוסיף את החלמונים להמשיך להקציף להוסיף את השמן לאט להוסיף את המיץ .
- לערבב את היבשים התפוח גרידת לימון והרום ולהוסיף למיקסר ולערבב מעט שלא יהיו גושים .
- לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 40 דקות לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא לעדות כמה חורים העוגה ולהוסיף את הקרם שוקולד לתת להתקרר מעט ולפזר מעל אגוזים .
שאלות ותשובות
שאלה: האם אפשרי ללא תפוחים?
תשובה: אפשר, אך התפוחים מוסיפים.
שאלה: נראה מצויין, מה גודל התבנית בבקשה?
תשובה: 24. אני אפיתי גם ברינג לב.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
היי
2 שאלות :
האם אפשר בתבנית מרובעת או אינגליש קייק ?
אם אין לי מיקסר רגיל , האם אפשר עם מיקסר ידני וייצא אותו דבר ?
היי אמיר אפשר להקציף את החלבונים עם מיקסר ידני, ואז אם אפשר להפחית את המהירות שלו להמשיך איתו או לעבור למטרפה ידנית. בהצלחה!
תבנית עגולה בקוטר 24 = 2 תבניות אינגליש קייק = תבנית מרובעת בינונית-קטנה