עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי נוטלה – מתכון נפלא לעוגיות שוקולד ציפס קלות להכנה ממולאות בממרח האהוב על כולנו, נוטלה עשירה ומפנקת. עוגיות ענקיות שפשוט כיף להכין ולזלול. נסו עכשיו! 

מתכון באדיבות: סתיו גל – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.


מתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי נוטלה 

מצרכים 

238 גרם קמח
חצי כפית סודה לאפייה
כפית מלח
כף סירופ מייפל
130 סוכר חום
100 גרם סוכר לבן
100 גרם חתיכות שוקולד מריר
100 גרם חתיכות שוקולד צ'יפס חלב
170 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
ביצה אחת
6 כפות נוטלה – או מילוי אחר שאוהבים


אופן הכנה 

 

  • בקערה בינונית לערבב קמח, סודה לאפייה ומלח
  • בקערה קטנה לערבב סוכר עם המייפל
  • בקערה על מיקסר לערבב את החמאה על מהירות בינונית עד שהחמאה הופכת לקרם
  • מוסיפים את תערובת הסוכרים וממשיכים לערבב ל 4 דקות.
  • להוסיף את הביצים ולערבב 15 שניות עד לאיחוד ומכבים.
  • להוסיף חצי מכמות הקערה עם הקמח ולערבב 30 שניות, ואז להוסיף את השאר
  • מוסיפים עכשיו את השוקולד צ'יפס וחתיכות השוקולד מריר ולערבב 15 שניות.
  • שמים במקרר 30 דקות
  • בעזרת כף ניצור 6 עיגולי נוטלה ושמים על נייר אפייה, ומקפיאים ל 20 דקות.
  • מחממים תנור ל 160 מעלות
  • בעזרת כף גלידה או עם היחד מחלקים את התערובת ל 6 עיגולים גדולים
  • עוטפים את עיגולי הנוטלה הקפואה בתערובת העוגייה ושמים על נייר אפייה – כל 3 על מגש מפאת גודלם.
  • אופים בין 17 ל 20 דקות, בשלב האמצעי בתנור.
  • נותנים לעוגיות להתקרר, ונהנים!

עוד מתכונים מבוקשים:


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *