| | | | |

בראוניז שוקולד טופיפי

מתכון קל להכנת מאפינס שוקולד עם ברואניז וטופיפי! קינוח ייחודי ומרשים!
בהשראת: מרי קוגן
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
קאפקייקס מתכון, מאפינס שוקולד

מאפינס שוקולד בנוסח מושחת בשילוב טופיפי! מתכון קל להכנת קינוח שיפיל לכולם את הלסת מרוב התפעלות!

אם אתם אוהבים בראוניז או אוהבים טופיפי, המתכון הזה בשבילכם! ואני שואלת למה או או כשא]פשר גם וגם באותו הקינוח! מתכון לקאפקייקס מטורפים העשויים מעוגת בראוניז עשירה וסוכריות טופיפי!

מתכון פשוט ביותר להכנת קינוח ייחודי ומפנק שלא תמצאו כזה בשום מקום! מושלמים להגשה כשרוצים לפנק מאוד או באירוח ותמיד ייגרפו אין־ספור מחמאות! תפתיעו את המשפחה והחברים ותכינו!

ספר המתכונים של מרי קוגן

"בראוניז טופיפי
מתכון של Meri Kogan האלופה!!!"
שירן אליהו הראל

קאפקייקס מתכון, מאפינס שוקולד
צילום: שירן אליהו הראל

למה באמת כדאי לכם: מאפינס שוקולד

  • שילוב טעמים משגע ומפנק של ברואוניז עם טופיפי!
  • קינוח ייחודי ומרשים להגשה כשרוצים להרשים את האורחים!
  • מאפינס שוקולד בגרסה מטריפה שעוד לא יצא לכם לטעום!
  • קינוח מפנק ביותר שכל הילדים ישמחו לאכול תמיד!

שורה תחתונה: קצת יצירתיות ויש לכם מאפינס שוקולד משגעים שכל הטועמים ידברו עליהם הרבה זמן!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

קאפקייקס מתכון, מאפינס שוקולד
צילום: שירן אליהו הראל
קאפקייקס מתכון, מאפינס שוקולד
צילום: שירן אליהו הראל
קאפקייקס מתכון, מאפינס שוקולד
צילום: שירן אליהו הראל
קאפקייקס מתכון, מאפינס שוקולד

בראוניז שוקולד טופיפי

מתכון קל להכנת מאפינס שוקולד עם ברואניז וטופיפי! קינוח ייחודי ומרשים!
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: מרי קוגן

ציוד

תבנית שקעים סילקון
מיקסר

המצרכים

  • 2 חבילות חמאה (200 גרם)
  • שוקולד מריר מטבעות / 2 חפיסות רגיל (200 גרם קצוץ דק)
  • 4 ביצים (M)
  • סוכר לבן (200 גרם )
  • מלח (קורט )
  • קמח רגיל (170 גרם )
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית מחית וניל
  • 1 חבילת טופיפי (125 גרם)

אופן ההכנה

  • נמיס במיקרו חמאה + שוקולד מריר בפולסים קצרים עד שהתערובת הופעת להומוגנית.
  • נקציף במיקסר ביצים ביחד עם הסוכר , הקצפה מהירה עד שהתערובת הופכת לנפוחה ובהירה.
  • נאחד בתנועות קיפול את הביצים והשוקולד ונוסיף מחית וניל ומלח.
  • לנפות אל התערובת קמח, לערבב בתנועות קיפול.
  • נעביר את המסה של הבראוניז לשקעים, ונניח טופיפי בכל שקע מעט ללחוץ אל תוך התערובת.
  • נאפה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל 15 דקות.
  • נוציא ונניח להתקרר בחוץ ורק לאחר 20 דקות לנסות לחלץ מהתבנית.

הערות וטיפים

אני העברתי את המסה לשקית זילוף מאחר והשתמשתי בתבנית שקעים, השקעים מעט קטנים כך שקל יותר להעביר את המסה באמצעות שקית זילוף.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מאפינס שוקולד

מה אפשר במקום מחית וניל?
אפשר תמצית וניל.
מה זה מחית וניל?
יותר סמיכה מתמצית ומרוכזת אפשר לוותר אם אין.
מרי את לא שמה קמח תופח?
לא, הבראוניז בלי קמח תופח / אבקת אפייה.

 


הבמה כולה שלכם:
קאפקייקס מתכון, מאפינס שוקולד
צילום: עדן דוד

"מדהימות!!!"
עדן דוד

קאפקייקס מתכון, מאפינס שוקולד
צילום: אפרת כהן

"תודה על מתכון יצא טעים!"
אפרת כהן


רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 Comments

    1. היי לורין!
      תודה רבה על התגובה שלך, עידכנו את המתכון בעקבותיה – קמח רגיל + אבקת אפייה (הכמויות במתכון).
      בהצלחה 🙂
      נ.ב. אנחנו מזמינים אותך להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מאיתנו מתכונים חדשים כל יום!

    1. בד"כ ניתן לשמור ברואניז בקופסה אטומה כשבוע בטמפ’ החדר או לחלופין להקפיא עד 3 חודשים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?