מנות ראשונות וסלטיםתוספות

תפוחי אדמה בתנור עם רוזמרין

תפוחי אדמה בתנור עם רוזמרין –

מתכון תפוחי אדמה בתנור עם תיבול שמן זית, מלח ורוזמרין, מומלץ בחום תכינו יוצא מעולה וטעים.

מתכון באדיבות: מיכל מדינה  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

 תפוחי אדמה עם שמן זית, מלח ורוזמרין

מתכון: תפוחי אדמה בתנור עם רוזמרין

מצרכים ואופן הכנה 

יעל שטרן מבשלים תפוחי אדמה קטנים עד לריכוך. מסננים ומעבירים לתבנית, עם תחתית של כוס דופקים בעדינות על כל אחד, מזלפים שמן זית, מלח ורוזמרין ואופים בתנור שחומם מראש ל220 מעלות כחצי שעה. להגיש חם!

ניתן לעשות אותו הדבר, ולהוסיף גם שום כתוש, מעדן!

 

שאלות ותשובות

שאלה: איזה סוג תפויח האדמה בהם השתמשת?
תשובה: אני השתמשתי בתפוחי אדמה אדומים

שאלה: מבשלת עם קליפה?
תשובה: כפי שניתן לראות, כן..

 

עוד מתכונים מבוקשים:

תפוחי אדמה עם שמן זית, מלח ורוזמרין

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close