|
עוגת אלפחורס משגעתת וקצת שונה, שילוב קטלני של גבינת סימפוניה, ביסקוויטים, ריבת חלב וקוקוס.
מתכון לעוגה קלה קלה וטעימה בטירוף שמומלץ בחום שתנסו.

מתכון באדיבות: רויטל בן חמו – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
עוגת אלפחורס

מתכון: עוגת אלפחורס משגעת

מצרכים 

2 שרוולים של פתי בר קלאסי (השתמשתי עם הקטנים)
500 מיל שמנת מתוקה
500 גרם גבינה לבנה
1 שמנת סימפוניה טיבעי
חצי כוס סוכר
1 פודינג ריבת חלב
1 צנצנת ריבת חלב
חצי כוס קוקוס קלוי מעט במחבת


אופן הכנה 

בקערה מקציפים את השמנת מתוקה גבינה לבנה גבינת סימפוניה סוכר והפודינג מקציפים היטב אך לא יותר מידי שהקצפת לא תיפול
לאחר מכן מחממים מעט מאוד את הריבת חלב לוקחים 2 כפות לקרם ובתנועות עטיפה מטביעים את הריבת חלב אבל שייראה כמו עוגת שיש
לוקחים תבנית חד פעמי בינונית מתחילים לסדר את הפתי בר
שופכים מהריבת חלב על הפתי בר(משאירים קצת לקישוט בסוף) ומורחים על הפתי בר שכבה מפזרים מעל קצת קוקוס קלוי ושופכים מהקרם גבינה לאחר מכן שוב פתי בר ושוב מהקרם מניחים שוב פתיבר ומורחים את ייתרת הקרם
לוקחים מהריבת חלב שנשאר ומקשטים איך שבא לכן מפזרים מהקוקוס שנשאר ושמים במקרר כמה שעות טובות

עוד מתכונים מבוקשים:


 
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *