מתכון באדיבות: בת אל לוי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת בראוניז קלילה לשבת
מצרכים
200 גרם שוקולד מריר
כוס שמן
4 ביצים L
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי קמח
רבע כפית מלח
אגוזי מלך
פקאן מסוכר
ושוקולד מריר נוסף לשבור למעלה
אופן הכנה
להמיס את השוקולד המריר במיקרו בערך 2 דק לערבב עד שנמס טוב טוב, להוסיף את כוס השמן ביחד לערבב לאחר מכן להעביר לקערה גדולה להוסיף לשוקולד והשמן את הסוכר מלח והביצים לערבב טוב טוב.. לאחר מכן להוסיף את הקמח לערבב טוב שאין גושים של הקמח בכלל להוסיף את האגוזים ופקאן עם התערובת להעביר לתבנית חד פעמית בינונית לחתוך שוקולד לחתיכות קטנות ולפזר מלמעלה ולשים בתנור 20 דק על 180 מעלות בתיאבון
שאלות ותשובות
שאלה: 2 שוקולד מריר סהכ??
תשובה: 2 חבילות של 100 גרם כן, וחבילה נוספת לשבור למעלה
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת גבינה גבוהה לשבועות
- מתכון: סלמון בתנור עם עשבי תיבול
- מתכון: סמבוסק גבינה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!