הדפסה

עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית

  • נכתב ע״י: גילה גילה
  • זמן הכנה: 10
  • זמן בישול: 45
  • זמן כולל: 55 minutes
  • קטגוריה: עוגות שוקולד
  • שיטה: אפייה
  • מטבח: ישראלי

-

מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית 


הכפלת כמויות

-

מצרכים 

גודל רינג 24
כוס מדידה אוניברסלי

לחמם תנור ל 170 מעלות מראש

4 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס קקאו משובח
3/4 כוס שמן
2 וחצי כוסות קמח תופח
2 כוסות סוכר
1 כוס מים חמים

[quads id=3]


-

אופן הכנה 

  1. בהתחלה נערבב היטב במטרפה עד לאיחוד כל החומרים .
  2. נוסיף עוד כוס אחת של מים רותחים (בנוסף לכוס מקודם) ונערבב היטב שוב. התערובת אמורה להיות נוזלית לא לדאוג. לכן היא יוצאת אוורירית.
  3.  ניצוק את הבלילה לתבנית קוטר רינג 24. ונאפה ב 170 מעלות למשך בערך 3/4 שעה (עדיף להתתחיל אפייה רגילה על חום 150-160 ואחר כך מעלים ל 175 ), לבדוק עם קיסם אם העוגה מוכנה לפני שמוצאים אותה מהתנור.
  4. לציפוי: להמיס חבילת שוקולד מריר איכותי על בן מארי, להוסיף 25 גרם מחמאה או חמאה.

הערות מתכון

תמונות לכוסות המדידה: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית

Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker