מתכון: עוגיות אלפחורס נימוחות וטעימות
מצרכים ואופן הכנה
*כוס מדידה חד פעמית לשתייה קרה
תשעים גרם חמאה רכה
60 גרם אבקת סוכר (חצי כוס)
מערבבים עד איחוד
מוסיפים 2 חלמונים ושוב עד איחוד
מנפים-
105 גרם קמח (כוס)
90 גרם קורנפלור (כוס)
2.5 גרם אבקת אפיה (חצי כפית)
מוסיפים לתערובת ומערבבים עד קבלת הבצק
חצי שעה במקרר, בידיוק הזמן להכניס את הכלים למדיח.
על נייר אפייה עם קצת קורנפלור מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים
אפייה על 175 מעלות למשך 9-10 דקות
לפרפקסיוניסטים שבינינו סדרו לכם את העוגיות בזוגות מתאימים, מילוי של ריבת חלב בעזרת שקית זילוף/כפית וגלגול בקוקוס.
סרטון הכנה
לנוחיותכם מצורף סרטון הכנה שיקל עליכם לעקוב אחרי המתכון:
שאלות ותשובות
שאלה: אפייה בתנור ברגיל או בטורבו?
תשובה: רגיל. גם שימי לב שלא משחימים לך, רק טיפה טיפה הזהבה
שאלה: איזה ריבת חלב מתאימה למילוי שלא תנזל?
תשובה: בצנצנת זכוכית עם ציור של פרה מושלמתתת
שאלה: כמו עוגיות יוצא מהמתכון הזה?
תשובה: בערך 20. כמובן שאפשר להכפיל כמויות.
שאלה: עם איזה מכשיר עושים עיגולים?
תשובה: את יכולה לקנות צורות של עיגולים או לעשות בכל צורה שיש לך בבית.
- מתכון: עוגת גבינה גבוהה לשבועות
- מתכון: סלמון בתנור עם עשבי תיבול
- מתכון: סמבוסק גבינה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
היי אפשר לשים במקום קוקוס שומשום
היי תהילה,
לא ניסינו אף פעם אבל אם את אוהבת שומשום אז תמיד אפשר לנסות ולראות אם זה טעים לך 🙂
היי, האם אין צורך בתוסת סודה לשתייה, מלח?