מגנום ביתי – ארטיק מגנום שכל אחד יכול להכין בבית
אפשר להכין ארטיקים ביתיים בלי תבנית מיוחדת, פשוט להקפיא בתוך כוסות חד פעמיות שאחר כך גוזרים. אבל כמה יפה זה נראה כשמכינים בתבנית כמו שצריך.
אז גם אתם תמיד רציתם לדעת איך מכינים גלידת מגנום? אז בבקשה מתכון להכנת מגנום ביתי בטעם קרם שמנת ופירות יער עם ציפוי מגנום לבן, והכי טוב שזה ללא צבעי מאכל בכלל, הצבע מהפירות בלבד!
מתכון באדיבות: מיכל אמר  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
 
מגנום


מתכון: ארטיק מגנום ביתי

מצרכים 

150 גרם פירות יער
כף סוכר
כף מיץ לימון
5 גרם ג'לטין 25 + גרם מים קרים
250 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
20 גרם חמאת קקאו

אופן הכנה 

  • לטחון את פירות היער עם הסוכר והלימון
  • להכין מסת ג'לטין להמיס במיקרו ולהוסיף לבלנדר
  • בינתיים להקציף 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • לעשות השוואת מרקמים
  • לקחת 2 כפות מהשמנת לבלילה של הפירות יער ולערבב טוב ואז למזוג יחד
  • ליצוק לתבניות מגנום ולהקפיא
  • אחרי שקפא להמיס שוקולד לבן וחמאת קקאו
  • למזוג לכוס בגובה הארטיק
  • לטבול ולהניח על נייר אפייה
  • בהצלחה!

שאלות ותשובות

שאלה: איך ממירים את הטעמים לשוקולד מריר במקום לבן?
תשובה: אותו יחס של שוקולד לחמאת קקאו . שוקולד מריר + 10% חמאת קקאו. שוקולד לבן / חלב + 15% חמאת קקאו.

שאלה: מאיפה קונים את תבנית המגנומים?
תשובה: אני קניתי מ-אלי אקספרס. אבל תחפשי בגוגל יש מלא בארץ שמוכרות

שאלה: מזה חמאת קקאו? יש בכל סופר?
תשובה: לא, בחנויות מתמחות.

שאלה: יש תחליף לחמאת קקאו?
תשובה: אפשר קצת שמן

שאלה: אמיתי??? אפשר להכין בבית את זה?
תשובה: כמובן, כל אחד יכול!

 

עוד מתכונים מבוקשים:


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

12 Comments

  1. היי
    אני עכשיו ממש באמצע להכין את המגנומים זה ניראה פצצה ורציתי לישאול אם צריך להקציף את השמנת למרקם יצציב או למרקם של יוגורט?
    ואם אפשר להמיר את השמנת בקצפת צמחית?
    תודה רבה!

    1. היי רחל!
      להקציף רגיל, מרקם יציב.
      אפשר להמיר לקצפת צמחית, אין בעיה.
      בהצלחה 🙂

  2. שלום
    רציתי לשאול אם צריך להקציף את השמנת לקצף יציב או למרקם של יוגורט?
    תודה!

    1. היי אדריאנה, ארטיק ביתי מתנהג כמו ארטיק רגיל (אולי נמס טיפה מהר יותר), מומלץ להוציא מהקפאה לפני ההגשה ולא להשאיר יותר מדי זמן שלא יימס. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *