|

עוגיות חמאה וניל עם שוקולד חלב

למתכון הזה, מומלץ מאוד ואפילו כדאי להכפיל כמויות, ראו הוזהרתם!
בהשראת: תמי וטורי
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
עוגיות חמאה וניל עם שוקולד חלב

עוגיות חמאה מטריפות, מעוטרות במטבעות שוקולד ושמתחסלות במהירות! מתכון קל לעוגיות שיפילו אתכם מהרגליים!

עוגיות חמאה הן עוגיות מושלמות להגשה לצד כוס שתייה חמה, אבל עוגיות חמאה בטעם וניל ועם שוקולד חלב זה כבר רמת פינוק אחרת! אז קבלו מתכון קל לעוגיות שישאירו את כולם המומים, גם מבחינת קלות ההכנה וגם מבחינת הטעם!

מתכון פשוט ומהיר הכנה, כל רכיבי הבצק יחד ובכלום עבודה יש לכם עוגיות מרשימות שאף ילד או מבוגר לא יוכל להתעלם מהן! העוגיות מחזיקות טריות לכמה ימים טובים, אבל בינינו הן מתחסלות במהירות מטורפת!

ספר המתכונים של תמי וטורי

עוגיות חמאה וניל עם שוקולד חלב
צילום: תמי וטורי

למה באמת כדאי לכם:

  • מתכון מהיר הכנה, שדורש כלום מאמץ וכל אחד יכול להכין!
  • עוגיות חמאה עם מראה מיוחד ועשיר שכיף להגיש באירוח!
  • עוגיות מפנקות במיוחד ושילוב טעמים מנצח של וניל ושוקולד חלב!
  • כל כך טעימות שאנחנו ממליצים להכפיל כמויות כדי ליהנות לאורך זמן!

 

שורה תחתונה: עוגיות חמאה שמכינים בכלום עבודה ונותנות מקסימום הנאה! כל כך ממכרות שחייבים להכין!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגיות חמאה וניל עם שוקולד חלב

עוגיות חמאה וניל עם שוקולד חלב

למתכון הזה, מומלץ מאוד ואפילו כדאי להכפיל כמויות, ראו הוזהרתם!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
כמות 45 עוגיות
באדיבות: תמי וטורי

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 חבילה חמאה רכה (200 גרם )
  • קמח (210 גרם )
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות אינסטנט וניל
  • 45 מטבעות שוקולד
  • אבקת סוכר ( לציפוי - לא חובה)

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל 160 מעלות.
  • לשים את כל החומרים יחד - אפשר ביד ואפשר במיקסר.
  • מכניסים למקרר לפחות לחצי שעה.
  • מגלגלים לכדורים - אני שקלתי כל כדור 12 גרם (שקילה זה לא חובה...פשוט לשקול זו השריטה שלי).
  • מניחים במרווח על נייר אפיה בתבנית.
  • מניחים על כל כדור מטבע שוקולד ולוחצים מעט.
  • אופים כ 20 דקות - אמורות להישאר בהירות.
  • כשהן מתקררות מפזרים אבקת סוכר - לא חובה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: 

ואוו נראה מושלם, על איזה מטבע שוקולד הכוונה?
בבקשה תמונה בלחיצה פה.
נפלא! ומטבע השוקולד לא נמס ונמרח באפייה? ואיך הוא אחרי התקררות העוגייה?
לא לדאוג. לא נמרח, לא נמס ופשוט משגע אחרי אפייה.
מה אפשר לשים באמת במקום המטבעות? עשית לי חשק להכין ואין לי מטבעות שוקולד בבית.
את יכולה לעשות חור עם האצבע או עם כלי אחר ולמלא בעזרת שקית זילוף בנוטלה, שוקולד השחר וכל שוקולד אחר שאוהבים.
מאיפה אפשר לקנות את מטבעות השוקולד?
חנויות מתמחות באפיה.
איך שומרים? מקרר או החוץ? השוקולד נוזלי או מתגבש?
שומרים בקופסא אטומה בחוץ. השוקולד מתגבש והעוגיות תכלס מתחסלות במהירות.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגיות חמאה וניל עם שוקולד חלב
צילום: יאנה פלצמן-אבקובה

"עשיתי גם שחורות עם מטבעות שוקולד לבן.!"
יאנה פלצמן-אבקובה

עוגיות חמאה וניל עם שוקולד חלב
צילום: מירי וטורי

"הכנתי. יצא מושלם!"
מירי וטורי

עוגיות חמאה וניל עם שוקולד חלב
צילום: חיה מזרחי

"גם אני הכנתי. תודה רבה על מתכון מושלם….ממש טעים.!"
חיה מזרחי

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: עוגיות חמאה מתכון מאת: תמי וטורי

Similar Posts

6 Comments

    1. היי מיכל,
      משקלה של כוס קמח אחת הוא 140 גרם. לפיכך, 210 גרמים = כוס וחצי קמח.
      מקווים שהצלחנו לעזור 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?