עוגיות

עוגיות חמאה וניל עם שוקולד חלב

עוגיות חמאה וניל עם שוקולד חלב- 

עוגיות חמאה טעימות, פריכות מאוד, קלות להכנה ומשאירות בפה טעם של עוד…למתכון הזה, מומלץ מאוד ואפילו כדאי להכפיל כמויות, ראו הוזהרתם!

מתכון באדיבות: תמי וטורי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

עוגיות וניל עם שוקולד חלב

מתכון: עוגיות חמאה וניל עם שוקולד חלב

מצרכים 

מצרכים ל 45 עוגיות בערך:
200 גרם חמאה רכה
210 גרם קמח
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות קורנפלור
2 כפות אינסטנט וניל
מטבעות שוקולד
אבקת סוכר לציפוי – לא חובה


אופן הכנה 

1. מחממים תנור ל 160 מעלות
2. לשים את כל החומרים יחד – אפשר ביד ואפשר במיקסר
3. מכניסים למקרר לפחות לחצי שעה.
4. מגלגלים לכדורים – אני שקלתי כל כדור 12 גרם ( שקילה זה לא חובה…פשוט לשקול זו השריטה שלי)
5. מניחים במרווח על נייר אפיה בתבנית
6. מניחים על כל כדור מטבע שוקולד ולוחצים מעט
7. אופים כ 20 דקות – אמורות להישאר בהירות
8. כשהן מתקררות מפזרים אבקת סוכר -לא חובה.

שאלות ותשובות

שאלה: ואוו נראה מושלם. על איזה מטבע שוקולד הכוונה?
תשובה: בבקשה תמונה בלחיצה פה

שאלה: נפלא! ומטבע השוקולד לא נמס ונמרח באפייה? ואיך הוא אחרי התקררות העוגיה?
תשובה: לא לדאוג. לא נמרח, לא נמס ופשוט משגע אחרי אפייה.

שאלה: מה אפשר לשים באמת במקום המטבעות? עשית לי חשק להכין ואין לי מטבעות שוקולד בבית.
תשובה: את יכולה לעשות חור עם האצבע או עם כלי אחר ולמלא בעזרת שקית זילוף בנוטלה, שוקולד השחר וכל שוקולד אחר שאוהבים.

שאלה: מאיפה אפשר לקנות את מטבעות השוקולד?
תשובה:חנויות מתמחות באפיה. אני קניתי אצל מורן מוטי זעפרן בראשון לציון

שאלה: אשמח גם לדעת כמה זה 210 גרם קמח?
תשובה: בערך כוס וחצי

שאלה: איך שומרים? מקרר או החוץ? השוקולד נוזלי או מתגבש?
תשובה: שומרים בקופסא אטומה בחוץ.השוקולד מתגבש והעוגיות תכלס מתחסלות במהירות.

שאלה: האם עושים חור שייכנס המטבע?
תשובה: ואת עושים תחור שיכנס המטבע ?

 

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגיות וניל עם שוקולד חלב

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker