|

עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי

עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי מתוק! קל להכנה וטעים יותר מהעוף בטמפורה במסעדות!
בהשראת: רעות הרשקוביץ
ציון 4.39 על ידי 13 דירוגים
עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי
טעים כל כך שלרגע תתבלבלו ותחשבו שאולי הזמנתם משלוח הביתה!

אם תשאלו את הילדים שלי מה הם רוצים לאכול לצהריים הם תמיד יענו שניצל או עוף. מאחר שאני משתגעת מחוסר הגיוון בבחירה שלהם, יש לי כמה מתכונים בגרסה זו או אחרת שיהיו קצת שונים ויתבלו להם את היום בכיף ובחיוך!

מתכון עוף בטמפורה הזה הוא אחד הקלים והטעימים שיש. כשאנחנו מזמינים ממסעדה אסייתית זו בדיוק המנה שהם מבקשים. אז מעבר לעובדה שאוכל שהוכן בבית טרי בלי סימני שאלה, לראות את הילדים מתענגים על כל ביס זה שווה הכל!

עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי
צילום: רעות הרשקוביץ

למה באמת כדאי לכם: עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי

  • כל כך טעים שלא תאמינו שאתם הכנתם ולא קניתם במסעדה!
  • מתכון כל כך פשוט שאפשר להכין בכל רגע נתון בלי התעסקות יתרה!
  • לדעת שהילדים אוכלים אוכל בריא, טרי וטעים כאחד!
  • אפשר לוותר על רוטב הצ'ילי ולהגיש לילדים עם קטשופ!

שורה תחתונה: כל כך קל וטעים שעד שתתקשרו, תזמינו ותמתינו למשלוח אתם יכולים להיות אחרי הארוחה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי

עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי

עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי מתוק! קל להכנה וטעים יותר מהעוף בטמפורה במסעדות!
ציון 4.39 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: רעות הרשקוביץ

המצרכים

  • 2 פרפרי חזה עוף (פרוסים לקוביות)

להכנת הטמפורה:

  • 1 כוס קמח
  • ½ כוס קורנפלור
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • 1 ביצה
  • 1 כוס מים קרים

להכנת רוטב הצ'ילי:

  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף סילאן
  • ½ כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף מים חמים
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • שומשום

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה נערבב את הקמח עם קורנפלור, סודה לשתייה, מלח ופלפל, ביצה ומים קרים עד לבלילה חלקה וללא גושים.
  • מכניסים את קוביות חזה העוף לקערת הבלילה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה.
  • לאחר חצי שעה, נחמם שמן עמוק במחבת ונטגן את קוביות חזה העוף בטמפורה עד להזהבה - להוציא לנייר סופג.
  • בסיר קטן נחמם מעט שמן ונוסיף פפריקה, סילאן, רוטב צ'ילי, מלח, פלפל וכף מים חמים (רק כף אחת! זה הסוד!) נערבב היטב.
  • נבשל 5 דקות על אש נמוכה.
  • נכניס את קוביות חזה העוף בטמפורה לרוטב, נערבב בעדינות לאיחוד העוף והרוטב ונבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה.
  • אפשר לפזר שומשום אם אוהבים.
  • להגיש חם על מצע אורז או פירה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי

חייב סילאן או שאפשר במקום זה דבש?
בהחלט אפשר דבש.
אפשר להגיש בלי רוטב?
כן, אבל לא טעים. אפשר לטבול בקטשופ (כך הילדים שלי אוכלים).
אפשר בתנור במקום טיגון?
לא, חייב לטגן כדי לקבל טמפורה.
.
עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי
צילום: רעות הרשקוביץ

רק עוד דבר אחד אחרון!

אין על ארוחת צהריים משביעה ומזינה למלא את המצברים כמו שצריך – מסכימים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 מחפשים עוד רעיונות? עשרות ארוחות צהריים מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

מקור: Reut Hershkovitz

Similar Posts

One Comment

  1. היי הכמות קורנפלור שיש לי בבית זה משהו כמו בערך רבע כוס ולא חצי כפי שרשום. האם זה יפגע בהכנת הטמפורה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?